Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10% rabat på dine skønhedsfavoritter med koden SPRINGTREAT >

Pris
Hudtype
Fordele
Solbeskyttelse
Konsistens
Produktserie
Filter
Sorter
80 Produkter
Great Deal
445 kr Vejl. pris 549 kr (-19%)
Great Deal
499 kr Vejl. pris 549 kr (-9%)
Great Deal
445 kr Vejl. pris 549 kr (-19%)
Elemis
Midlertidigt udsolgt
439 kr
Great Deal
639 kr Vejl. pris 699 kr
Vis mere
ELEMIS er et hud- og wellness mærke med en aromaterapeutisk sjæl og en forskers engagement for resultater. Vi udnytter kraften fra naturen, højtpræsterende leveringssystemer og revolutionerende teknik. Vi skaber hudvenlige produkter som giver klinisk beviste resultater du både kan se og fornemme.
Vores produkter arbejder for at beskytte hudens mikroflora og lipidbarriere for at bekæmpe daglige belastninger, samtidigt som de fremmer en sund syrekappe. Hver eneste nye formel gennemgår grundige kliniske og/eller konsumentteste for at sikre maksimal effektivitet som kan møde just din hud. Aktive aromatiske ingredienser og dejlige teksturer giver de plejende fordele som din hud fortjener.

Serier

PRO-COLLAGEN
Klinisk bevist anti-age serie for synlige resultater. Baseret på alger for at give fugt på dybet og en ungdommelig glød.

DYNAMIC RESURFACING
Daglig hudfornyelse. Patenteret Tri-Enzyme-teknik modvirker ujævn hudtone og synlige porer for en jævn og babyblød hud.

SUPERFOOD
Prebiotisk hudsundhed. Forsyner huden med nærende super ingredienser som er kendte og elskede fra vitaminrig kost. Huden får ny fugt og et sundt, strålende udseende.

BODY PERFORMANCE
Lad dine batterier op, kom ned i omdrejninger og genstart kroppen med disse kraftfulde planteformler. Perfekt når du behøver at komme dig.

BODY EXOTICS
En sensorisk oplevelse venter på dig. Den vidunderligt duftende Body Exotics serie giver en luksuriøs spa oplevelse i din daglige rutine, samtidigt som den genfugter med dejlige, aromatiske ekstrakter.

BODY NOURISHING
Find ro. Denne nærende serie handler og at pleje kroppen og berolige sindet. Lad de dejlige dufte give dig ro, samtidigt som du genfugter huden på dybet.