Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Netop nu: Op til 25% på hårpleje – opdatér favoritterne allerede i dag >
Aktiv kropspleje – trenden, alle taler om lige nu
Beauty
Aktiv kropspleje – trenden, alle taler om lige nu
Det er klart, at aktiv kropspleje klatrer mod trendtoppen. Fra udjævnende niacinamid til effektiv retinol – vi lister de favoritter, som vi ikke kan undvære.2022 var året, hvor hudplejen indtog førstepladsen på podiet, når det kommer til skønhedstrends. Clean Girl-æraen var tydelig, og monokrome, min
Superfoods og deres fordele i skønhedsprodukter
Beauty
Superfoods og deres fordele i skønhedsprodukter
Superfoods, som er blevet stamgæster i vores grønne juicer, sunde smoothies og bowls, er på vej ind i beautymiljøet. Ingredienslisten er spækket med næringsrige frugter og grøntsager, sunde olier og krydderier, som er rige på aminosyrer, antiinflammatoriske ingredienser og antioxidanter. Vi lister nogle af

Pris
Hudtype
Fordele
Solbeskyttelse
Konsistens
Produktserie
Filter
Sorter
80 Produkter
Great Deal
399 kr Vejl. pris 499 kr (-20%)
Great Deal
Elemis
Midlertidigt udsolgt
655 kr Vejl. pris 819 kr (-20%)
Elemis
Midlertidigt udsolgt
659 kr
Elemis
Midlertidigt udsolgt
369 kr
Elemis
Midlertidigt udsolgt
299 kr
Vis mere
ELEMIS er et hud- og wellness mærke med en aromaterapeutisk sjæl og en forskers engagement for resultater. Vi udnytter kraften fra naturen, højtpræsterende leveringssystemer og revolutionerende teknik. Vi skaber hudvenlige produkter som giver klinisk beviste resultater du både kan se og fornemme.
Vores produkter arbejder for at beskytte hudens mikroflora og lipidbarriere for at bekæmpe daglige belastninger, samtidigt som de fremmer en sund syrekappe. Hver eneste nye formel gennemgår grundige kliniske og/eller konsumentteste for at sikre maksimal effektivitet som kan møde just din hud. Aktive aromatiske ingredienser og dejlige teksturer giver de plejende fordele som din hud fortjener.

Serier

PRO-COLLAGEN
Klinisk bevist anti-age serie for synlige resultater. Baseret på alger for at give fugt på dybet og en ungdommelig glød.

DYNAMIC RESURFACING
Daglig hudfornyelse. Patenteret Tri-Enzyme-teknik modvirker ujævn hudtone og synlige porer for en jævn og babyblød hud.

SUPERFOOD
Prebiotisk hudsundhed. Forsyner huden med nærende super ingredienser som er kendte og elskede fra vitaminrig kost. Huden får ny fugt og et sundt, strålende udseende.

BODY PERFORMANCE
Lad dine batterier op, kom ned i omdrejninger og genstart kroppen med disse kraftfulde planteformler. Perfekt når du behøver at komme dig.

BODY EXOTICS
En sensorisk oplevelse venter på dig. Den vidunderligt duftende Body Exotics serie giver en luksuriøs spa oplevelse i din daglige rutine, samtidigt som den genfugter med dejlige, aromatiske ekstrakter.

BODY NOURISHING
Find ro. Denne nærende serie handler og at pleje kroppen og berolige sindet. Lad de dejlige dufte give dig ro, samtidigt som du genfugter huden på dybet.