Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Lige nu: Benyt lejligheden til at gøre et kup blandt vores Summer Deals >
Great Deal

Clinique Clinique Take The Day Off™ Cleansing Balm

Køb nu!

Gratis rådgivning - kontakt vores eksperter >

Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm Makeup Remover er en effektiv og skånsom måde at fjerne makeup på. Denne balm transformeres til en silkeblød og let olie ved påføring, som føles utroligt behagelig på huden. Den effektive formel opløser selv den mest holdbare makeup, og fjerner endda solcreme og overskydende olie fra huden. Efter brug er denne makeupfjerner let at skylle af med varmt vand.

Hvem passer produktet til?
Velegnet til alle hudtyper.

Det gør produktet:
Makeupfjernerens effektive formel opløser både ansigts- og øjenmakeup samt SPF, mens den samtidig renser huden effektivt. Beriget med ingredienser, der styrker hudens forsvar mod forurening, efterlader den hverken en fedtet fornemmelse eller tørrer huden ud. Produktet er allergitestet, 100% parfumefrit og testet af øjenlæger, og det tilstopper ikke porerne.

Dermatologisk guidede løsninger.
Allergitestet.
100% parfumefri.
Læs mereLæs mindre
Konsistens: Creme
Produktserie: Clinique Best Sellers
Størrelse: 125ml
Information

Masser Cleansing Balm på tør hud med fingerspidserne. Påfør varmt vand og fortsæt massage for at opløse makeuppen. Skyl af med varmt vand og fortsæt med 3-trinssystemet

Brug
Ethylhexyl Palmitate , Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil , Caprylic/Capric Triglyceride , Sorbeth-30 Tetraoleate , Polyethylene , Peg-5 Glyceryl Triisostearate , WaterAquaEau , Tocopherol , Phenoxyethanol Vær opmærksom på, at ingredienslisterne kan ændre sig eller variere fra tid til anden. Se ingredienslisten på den produktpakke, du modtager, for at få den mest opdaterede liste over ingredienser.
Ingredienser
Artnr: B030048
Andre købte også
Great Deal
187 kr Vejl. pris 220 kr (-15%)
Great Deal
189 kr Vejl. pris 245 kr (-23%)
Great Deal
157 kr Vejl. pris 185 kr (-15%)
Great Deal
220 kr Vejl. pris 295 kr (-25%)
Great Deal
198 kr Vejl. pris 295 kr (-33%)
224 kr Vejl. pris 225 kr
Luk