Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
It’s Christmas time – køb årets beautygaver i vores juleshop >
Great Deal

Clarins Clarins Lip Comfort Oil 01 Honey

01 Honey
02 Raspberry
03 Cherry
04 Pitaya
05 Apricot
08 Strawberry
09 Chocolate
10 Plum
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

Lip Oil Comfort har en ny opgraderet formel, som giver læberne næring og beskyttelse, samtidig med at de får en lækker plumping-effekt og en spejlblank finish! Den indeholder tre forskellige planteolier, som er behageligt fugtgivende, nærende og beroligende, mens den transparente farve og enestående glans forstærker læbernes naturlige skønhed. Læbeoliens olierede tekstur føles ikke klistret, men glider let hen over læberne ved påføring og efterlader en behagelig følelse. Indeholder 93 % naturlige ingredienser.

• Nærende læbeolie med fugt, komfort og synligt fyldige læber           

• Giver plumping-effekt og en spejlblank finish

• Behagelig tekstur, der ikke føles klistret

Læbeolien indeholder blandt andet en kraftfuld trio af ansvarsfuldt høstede økologiske olier – sweetbriar-roseolie, jojobaolie og hasselnøddeolie – som hjælper med at give læberne volumen, genfugtning og næring hele dagen.

Tip!

Læbeolien kan bruges på 4 forskellige måder: Som en primer, for sig selv, ovenpå læbestift eller om natten som en nærende læbemaske.

Læs mereLæs mindre
: High shine
Konsistens: Olie
Størrelse: 7ml
Information
Som primer: Påfør på læberne inden læbestift for at få et jævnt resultat. For komfort: Påfør når som helst i løbet af dagen for at få bløde og fugtede læber. For glossed læbestift: Påfør ovenpå din læbestift for at få en glossed finish. For ekstra pleje og næring: Påfør Clarins Lip Comfort Oil 01 (Honey) som en beroligende læbemaske, og lad den virke natten over.
Brug
Ingredienser
Artnr: B075030
Fra vores Magazine
Andre købte også
Great Deal
Selling fast
149 kr Vejl. pris 194 kr (-23%)
Selling fast
Deep Blue Graphit
RefectoCil
39 kr Vejl. pris 52 kr (-25%)
Selling fast
118ml 30ml
104 kr Vejl. pris 128 kr (-19%)
Selling fast
50 ml 10 ml
Selling fast
111 kr Vejl. pris 166 kr (-33%)
Great Deal
Selling fast
143 kr Vejl. pris 176 kr (-19%)
Luk