Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Se her: Op til 25% på dufte & makeup >
Great Deal

Carolina Herrera Carolina Herrera Good Girl Blush Eau De Parfum (50 ml)

Køb nu!

Gratis rådgivning - kontakt vores eksperter >

Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

Good Girl Blush Eau de Parfum er en frisk og blomstret eksplosion af forførende duftnoter i en pastelrosa stil. Luksuriøse ekstrakter af sensuel vanilje og sprudlende pæon omfavnes af ylang-ylang og genanvendt rosenvand. Det resulterer i en unik og sublim blomstersignatur med en romantisk og sofistikeret karakter, som er karakteristisk for Carolina Herrera.

Denne sprudlende og opløftende evolution af Good Girl repræsenterer den moderne kvindes mange facetter gennem en unik kombination af lette, delikate, kraftfulde og sensuelle duftnoter. Carolina Herreras ikoniske stil er det ultimative symbol på kvindelig styrke.

Flasken er mere romantisk end nogensinde med en pastelrosa nuance, der skaber en elegant kontrast til den glitrende guldhæl på den glitrende hæl. Good Girl Blush er 100% vegansk og indeholder vanilje og ylang-ylang, som kommer fra bæredygtige kilder. Denne parfume er en af Carolina Herreras populære dufte til kvinder fra den ikoniske Good Girl-duftserie.

Topnoter: italiensk bergamot, mandarin og mandelolie.

Hjertenoter: Ylang-ylang og upcyclet rosenolie.

Basisnoter: Vanilje og tonkabønne

Sådan bruges den: En Eau de Parfum kan bruges dagligt - Indeholder 12-20% duftkoncentrat - Giver et karakteristisk duftspor, der holder længere

TIP: Duften forstærkes og forlænges ved at bruge et eller flere produkter fra samme serie, f.eks. en bodylotion, der påføres huden, eller en deodorantspray, der påføres generøst på kroppen, før Eau de Parfum sprayes på

Læs mereLæs mindre
Duftfamilie: Blomsterdufte
Størrelse: 50 ml
Information
Brug
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRAL, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2).
Ingredienser
Artnr: B081654
Andre købte også
Great Deal
Gave
NYX Professional Makeup
90 kr Vejl. pris 101 kr (-11%)
By Bangerhead
12 kr
Great Deal
Gave
NYX Professional Makeup
164 kr Vejl. pris 224 kr (-27%)
-23%
Gave
20 kr Ord. pris 26 kr (-23%)
Great Deal
Gave
NYX Professional Makeup
95 kr Vejl. pris 115 kr (-17%)
By Bangerhead
12 kr
Luk