Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Bangerhead Christmas countdown – tjek dagens tilbud nu >
Superfoods og deres fordele i skønhedsprodukter
Beauty
Superfoods og deres fordele i skønhedsprodukter
Superfoods, som er blevet stamgæster i vores grønne juicer, sunde smoothies og bowls, er på vej ind i beautymiljøet. Ingredienslisten er spækket med næringsrige frugter og grøntsager, sunde olier og krydderier, som er rige på aminosyrer, antiinflammatoriske ingredienser og antioxidanter. Vi lister nogle af
Skinification of hair – trenden, som tager hårpleje til et nyt niveau
Beauty
Skinification of hair – trenden, som tager hårpleje til et nyt niveau
Vi er ved at vænne os til at tale om begreber som ingrediensspecifikt og resultatorienteret inden for hudpleje, men vidste du, at ingrediensfokus også kan anvendes i hårplejen? Hudplejende ingredienser har længe været en del af vores hårplejeprodukter, men grundet Skinification-trenden er der kommet en øget bev
Pris
Hårtype
Fordele
Filter
Sorter
47 Produkter
Briogeo
Midlertidigt udsolgt
108 kr
224 kr
Vis mere

Briogeo

Briogeo er inspireret af New York Citys livlige kultur og kerneværdier, som afspejler en påskønnelse af individualitet, positivitet og transparens. Produkterne er trendy og der findes serier som passer til alle hårtyper.

Om Briogeo

Nancy Twine startede Briogeo hjemme i sin lejlighed i East Village i New York City. Hun oplevede at de naturlige hårplejeprodukter på markedet ikke holdt, hvad de lovede, så med hjælp fra sin mormor skabte hun mærket Briogeo.

Alle produkter er 90 til 100 procent naturlige og pakket i flasker som er genanvendte og genanvendelige. Briogeos sammensætninger er fremstillet uden dyreforsøg, er veganske og glutenfri.

Serier

Du vil helt sikkert finde en ny favorit blandt Briogeos serier. Disse er nogle at holde udkig efter!

Curl Carisma - Indeholder sheasmør, quinoaekstrakt og tomat, som giver en langvarig fugtende effekt for naturligt krøllet/bølget hår. Lokkerne bliver definerede uden en kruset følelse.

Don't Despair, Repair! - Serien er udformet til dig med tørt og skadet hår. Indeholder hybenfrøsolie, mandelolie og B-vitamin for at virke reparerende og give håret en sund glans.

Be Gentle, Be Kind - En Superfood-serie giver næring og fugt til tørt og livløst hår. Frugt og grøntsagsekstrakt virker plejende og gør håret blødt og glat.

Vores favoritter

Alle drømmer nok om sundt hår og med Briogeo kan alle finde noget som passer præcis til deres hårtype. Her nedenfor kan du se nogle favoritter som du ikke må gå glip af!

Don't Despair Repair! Deep Conditioning Mask. En dybt fugtende hårindpakning som reparerer skadet hår, giver håret en flot glans og forebygger knækkede hår.

Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro-Exfoliating Shampoo. En beroligende og let eksfolierende shampoo som fjerner snavs og rester af stylingprodukter fra hårbunden.

Be Gentle Be Kind Kale + Apple Replenishing Superfood Conditioner. Balsam med inspiration fra en grøn smoothie. Virker plejende og nærende samtidigt med den fremmer en sund hårbund.