Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()

By Bangerhead Rose Quartz Gua Sha Facial Massage Stone

134 kr / 101 kr
Køb nu!
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Hold øje med "Great Deal"-mærket på Bangerhead. Mærket betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser. Priserne, og hvilke produkter der er inkluderet opdateres løbende, og er ikke inkluderet i kampagner.

Tag din hudplejerutine til næste niveau med denne Gua Sha-sten! Stenen kan anvendes på hele kroppen og er et ideelt supplement til din hudplejerutine. Den reducerer muskelspændinger, øger cirkulationen og reducerer ophobningen af restprodukter under huden og får din hud til at se mere udhvilet ud. Dette er ganske enkelt et mini-face lift!
Fremstillet af rosenkvarts.

Sådan anvender du din Gua Sha-sten

Anvend altid din Gua Sha-sten på en ren hud, og hold den fladt mod huden.

1. Begynd din rutine med at rense huden – glem ikke at rense dekolletage og skuldre. Påfør derefter ansigtsolie på den let fugtige hud, og massér olien ind i huden. Brug altid opadgående bevægelser!

2. Massér halsen: Træk stenen langs midten af halsen og op til hårgrænsen. Massér derefter midten af halsen: Begynd fra bunden, mellem kravebenene, og arbejd op til hagen. Massér også nakkens sider ved at trække stenen langs kæbebenet, og fortsæt derefter også under kæbebenet.

3. Massér kindbenene og kæberne: Begynd fra næsesiden, og træk stenen langs kindbenet mod ørerne. Massér derefter kæberne og hagen ved at trække stenen fra midten af hagen op til ørerne.

4. Massér skuldrene: Træk i den lange side af stenen, og træk den fra bunden af skuldrene og op til ørerne.

5. Massér øjnene: Brug et meget let tryk, og træk stenen langsomt fra hjørnet af øjet og op mod tindingerne. Massér derefter mellem øjenbrynene og mod tindingerne.

6. Massér panden: Begynd over øjenbrynene, og træk stenen langs panden mod hårgrænsen.

Læs mereLæs mindre
Produktserie: By Bangerhead Favourites
Information
Sådan anvender du din Gua Sha-stenAnvend altid din Gua Sha-sten på en ren hud, og hold den fladt mod huden.1. Begynd din rutine med at rense huden – glem ikke at rense dekolletage og skuldre. Påfør derefter ansigtsolie på den let fugtige hud, og massér olien ind i huden. Brug altid opadgående bevægelser!2. Massér halsen: Træk stenen langs midten af halsen og op til hårgrænsen. Massér derefter midten af halsen: Begynd fra bunden, mellem kravebenene, og arbejd op til hagen. Massér også nakkens sider ved at trække stenen langs kæbebenet, og fortsæt derefter også under kæbebenet.3. Massér kindbenene og kæberne: Begynd fra næsesiden, og træk stenen langs kindbenet mod ørerne. Massér derefter kæberne og hagen ved at trække stenen fra midten af hagen op til ørerne.4. Massér skuldrene: Træk i den lange side af stenen, og træk den fra bunden af skuldrene og op til ørerne.5. Massér øjnene: Brug et meget let tryk, og træk stenen langsomt fra hjørnet af øjet og op mod tindingerne. Massér derefter mellem øjenbrynene og mod tindingerne.6. Massér panden: Begynd over øjenbrynene, og træk stenen langs panden mod hårgrænsen.
Brug
Ingredienser
Artnr: B060139
Anmeldelser ()
/5
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1
Caroline Johansen
Caroline, Johansen
186 Dage siden
Hurtig levering og god kvalitet.
Skriv en anmeldelse
Vis flere anmeldelser (0)
Mere fra By Bangerhead
Til By Bangerhead
56 kr
1
-25%
106 kr Ord. pris 141 kr (-25%)
Andre købte også
-21%
Selling fast
By Bangerhead
11 kr Ord. pris 14 kr (-21%)
Great Deal
Gave
NYX Professional Makeup
69 kr Vejl. pris 86 kr (-20%)
1
Gave
NYX Professional Makeup
188 kr
1
Great Deal
Gave
22 kr Vejl. pris 28 kr (-21%)
1
Gave
NYX Professional Makeup
98 kr Vejl. pris 100 kr
56 kr
1
Luk