Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Se her: Op til 25% på dufte & makeup >
Great Deal

By Bangerhead By Bangerhead Soft Spot Softening Hair Mask (200 ml)

96 kr
96 kr Vejl. pris 
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

Vi har været i branchen i over ti år, og vi har testet så godt som alt. At finde den perfekte rutine er dog lettere sagt en gjort, og derfor henvendte vi os til Jer. For et stykke tid siden bad vi om jeres hårdrømme, og udfra disse drømme skabte vi den ultimative blødgørende hårkur.

Soft Spot Softening booster håret med fugt og næring, men giver aldrig en tung følelse. Du får stærke, bløde, glansfulde længder og en dejligt let og luftig følelse i hovedbunden. Den søde og varme duft er sofistikeret: Den tager aldrig over, men får tankerne at vandre til en varm juliaften, en smuk solnedgang og jordbæris.

En lille advarsel er dog nødvendig: Soft Spot gør længderne så silkeglatte, at du muligivis for et behov for at røre ved dem hele tiden.

Soft Spot Softening Mask er efter Jeres ønsker fri for parabener, sulfater og selvfølgelig produceret i Sverige. Hele Soft Spot-serien er vegansk og gør håret blødt ved hjælp af arganolie.
Læs mereLæs mindre
Hårtype: Skadet hår, Tørt hår
Produktserie: By Bangerhead Favourites
Størrelse: 200ml
Information
Vask håret med Soft Spot Shampoo. Påfør derefter Soft Spot Mask på langs og lad virke i 3-5 minutter. Skyl grundigt.
Brug
Aqua, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Butyrospermum Parkii Butter, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Lactic Acid, Dimethicone, Trideceth-5, Dimethiconol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Coumarin, Parfum.
Ingredienser
Artnr: B056897
Mere fra By Bangerhead
Til By Bangerhead
By Bangerhead
64 kr
128 kr
Andre købte også
Luk