Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Kun gode hårdage: Shop hårpleje med op til 25% >

Pris
Hudtype
Nuance / Farve
Fordele
Mascara
Finish
Solbeskyttelse
Konsistens
Filter
Sorter
60 Produkter
Glo Skin Beauty
444 kr
Glo Skin Beauty
295 kr Vejl. pris 301 kr
Glo Skin Beauty
236 kr Vejl. pris 301 kr (-22%)
Dark Brown Raven
Glo Skin Beauty
214 kr
Fair/Light
Glo Skin Beauty
510 kr
250 kr
Glo Skin Beauty
558 kr
Last Chance
232 kr Vejl. pris 580 kr (-60%)
395 kr Vejl. pris 454 kr (-13%)
Last Chance
Glo Skin Beauty
116 kr Vejl. pris 197 kr (-41%)
Glo Skin Beauty
459 kr Vejl. pris 507 kr (-9%)
Great Deal
Clear
Glo Skin Beauty
179 kr Vejl. pris 214 kr (-16%)
Glo Skin Beauty
348 kr
Glo Skin Beauty
439 kr Vejl. pris 447 kr
Glo Skin Beauty
kr
Glo Skin Beauty
kr
Glo Skin Beauty
250 kr
Glo Skin Beauty
457 kr
Glo Skin Beauty
220 kr
Glo Skin Beauty
224 kr
Black
Glo Skin Beauty
187 kr
Vis mere

Glo Skin Beauty

At give en lækker og sund hud er Glo Skin Beautys førsteprioritet. Hudplejen samt makeuppen indeholder plejende og aktive ingredienser for at give længerevarende resultater for en optimal hud.

Om Glo Skin Beauty

At din hud er lige så unik som din personlige skønhed er i fokus for dette mærke. Ved hjælp af forskning og udvikling af innovative og aktive ingredienser samt nærende mineraler finder du hudplejeprodukter tilpasset efter netop din hudtype.

Glo Skin Beauty ser makeup som en forlængelse af hudplejen. Majoriteten af sminkeprodukterne er mineralbaserede for at virke nærende, men også passe til alle hudtyper. Du finder et stort udbud af farver, teksturer og formler.

Produkterne er helt cruelty free og hele makeupsortimentet er PETA-certificeret. Makeuppen er helt fri for talkum og hudplejen er helt parabenfri.

Serier

Glo Skin Beauty har delt sin hudpleje op efter hudtyper og skrevet på hvert hudplejeprodukt, hvilken hudtype den er tilpasset. Start med grundprodukterne for eksempel inden for rengøring og ansigtscreme og følg derefter op med tillægsprodukter.

Solution - Ekstra trin til at udvide din hudplejerutine med produkter som retter sig mod specifikke hudtilstande/behov. Calm er lavet til en følsom hud, Clear til en kombineret hud, Bright til pigmenteringer, Smooth og Firm til anti-age.

Boost - Produkter som behandler specifikke behov, men fokus ligger på fugtning og glans. Produkterne er tillægsprodukter som ikke skal anvendes dagligt, men ved behov. Daily Hydration og Vitamin C 15% er to bestsellere her på Bangerhead.

Vores favoritter

Glo Skin Beauty giver et varieret sortiment tilpasset alle forskellige hudtyper og hudtoner. Her nedenfor opremser vi nogle favoritter, som du kan kigge lidt nærmere på!

Pressed Base. En fugtende og nærende mineralfoundation i komprimeret format. Kan bruges til både let og fuld dækning, passer til alle hudtyper og giver en semi-mat finish. Indeholder en blanding af antioxidanter og vitaminer for en strålende hud.

Conditioning Hydration Cream. En fugtgivende ansigtscreme som giver næring, styrker og plejer tør hud. Boostet med antioxidanter og E-vitamin føles huden balanceret og fugtet hele dagen. Kan anvendes både som dags- og natcreme.

Bronzer. Denne mineralbaserede bronzer giver huden et solbrunt look med en naturlig glans. Nuancen Sunkiss passer perfekt til en lysere hudtone og giver en mere skulpteret fornemmelse. Sunlight har en varmere tone og fungerer godt som bronzer til at give en varm glød.