Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Netop nu: Op til 25% rabat på hudpleje – husk at fylde op med dine favoritter>

Pris
Hudtype
Nuance / Farve
Fordele
Mascara
Finish
Solbeskyttelse
Konsistens
Filter
Sorter
71 Produkter
Glo Skin Beauty
298 kr Vejl. pris 437 kr (-32%)
Glo Skin Beauty
296 kr
Glo Skin Beauty
296 kr
Dark Brown Ash
Glo Skin Beauty
210 kr
Glo Skin Beauty
460 kr
248 kr
Medium/Dark Fair/Light
Glo Skin Beauty
507 kr
Sunkiss
Glo Skin Beauty
381 kr
Glo Skin Beauty
454 kr
Glo Skin Beauty
219 kr
Glo Skin Beauty
344 kr
Glo Skin Beauty
kr
-25%
Glo Skin Beauty
164 kr Ord. pris 220 kr (-25%)
Clear
Glo Skin Beauty
212 kr
Brown
260 kr
195 kr
Bon Voyage
Glo Skin Beauty
417 kr
-40%
Glo Skin Beauty
132 kr Ord. pris 219 kr (-40%)
371 kr
Glo Skin Beauty
450 kr
351 kr
Glo Skin Beauty
503 kr
Vis mere

Glo Skin Beauty

At give en lækker og sund hud er Glo Skin Beautys førsteprioritet. Hudplejen samt makeuppen indeholder plejende og aktive ingredienser for at give længerevarende resultater for en optimal hud.

Om Glo Skin Beauty

At din hud er lige så unik som din personlige skønhed er i fokus for dette mærke. Ved hjælp af forskning og udvikling af innovative og aktive ingredienser samt nærende mineraler finder du hudplejeprodukter tilpasset efter netop din hudtype.

Glo Skin Beauty ser makeup som en forlængelse af hudplejen. Majoriteten af sminkeprodukterne er mineralbaserede for at virke nærende, men også passe til alle hudtyper. Du finder et stort udbud af farver, teksturer og formler.

Produkterne er helt cruelty free og hele makeupsortimentet er PETA-certificeret. Makeuppen er helt fri for talkum og hudplejen er helt parabenfri.

Serier

Glo Skin Beauty har delt sin hudpleje op efter hudtyper og skrevet på hvert hudplejeprodukt, hvilken hudtype den er tilpasset. Start med grundprodukterne for eksempel inden for rengøring og ansigtscreme og følg derefter op med tillægsprodukter.

Solution - Ekstra trin til at udvide din hudplejerutine med produkter som retter sig mod specifikke hudtilstande/behov. Calm er lavet til en følsom hud, Clear til en kombineret hud, Bright til pigmenteringer, Smooth og Firm til anti-age.

Boost - Produkter som behandler specifikke behov, men fokus ligger på fugtning og glans. Produkterne er tillægsprodukter som ikke skal anvendes dagligt, men ved behov. Daily Hydration og Vitamin C 15% er to bestsellere her på Bangerhead.

Vores favoritter

Glo Skin Beauty giver et varieret sortiment tilpasset alle forskellige hudtyper og hudtoner. Her nedenfor opremser vi nogle favoritter, som du kan kigge lidt nærmere på!

Pressed Base. En fugtende og nærende mineralfoundation i komprimeret format. Kan bruges til både let og fuld dækning, passer til alle hudtyper og giver en semi-mat finish. Indeholder en blanding af antioxidanter og vitaminer for en strålende hud.

Conditioning Hydration Cream. En fugtgivende ansigtscreme som giver næring, styrker og plejer tør hud. Boostet med antioxidanter og E-vitamin føles huden balanceret og fugtet hele dagen. Kan anvendes både som dags- og natcreme.

Bronzer. Denne mineralbaserede bronzer giver huden et solbrunt look med en naturlig glans. Nuancen Sunkiss passer perfekt til en lysere hudtone og giver en mere skulpteret fornemmelse. Sunlight har en varmere tone og fungerer godt som bronzer til at give en varm glød.