Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Haircare Days: Op til 25% rabat på udvalgte hårplejemærker >

Pris
Hudtype
Nuance / Farve
Fordele
Mascara
Finish
Solbeskyttelse
Konsistens
Filter
Sorter
75 Produkter
Great Deal
Glo Skin Beauty
348 kr Vejl. pris 414 kr (-16%)
Dark Brown Raven
Glo Skin Beauty
200 kr
Great Deal
Sunlight Sunkiss
Glo Skin Beauty
303 kr Vejl. pris 360 kr (-16%)
Fair/Light
Glo Skin Beauty
478 kr
454 kr
Ny
Glo Skin Beauty
460 kr
284 kr
Last Chance
316 kr Ord. pris 580 kr (-46%)
-10%
Glo Skin Beauty
292 kr Ord. pris 325 kr (-10%)
396 kr Vejl. pris 467 kr (-15%)
Glo Skin Beauty
475 kr
Clear
Glo Skin Beauty
155 kr Vejl. pris 200 kr (-22%)
-10%
Glo Skin Beauty
385 kr Ord. pris 428 kr (-10%)
353 kr
185 kr
Glo Skin Beauty
382 kr Ord. pris 425 kr (-10%)
Great Deal
319 kr Vejl. pris 425 kr (-25%)
Gleam
Glo Skin Beauty
Midlertidigt udsolgt
360 kr
Bisque 2W Fresco 3N
Glo Skin Beauty
422 kr
Last Chance
294 kr Ord. pris 369 kr (-20%)
Glo Skin Beauty
212 kr
Glo Skin Beauty
211 kr
234 kr
Brown
248 kr
Vis mere

Glo Skin Beauty

At give en lækker og sund hud er Glo Skin Beautys førsteprioritet. Hudplejen samt makeuppen indeholder plejende og aktive ingredienser for at give længerevarende resultater for en optimal hud.

Om Glo Skin Beauty

At din hud er lige så unik som din personlige skønhed er i fokus for dette mærke. Ved hjælp af forskning og udvikling af innovative og aktive ingredienser samt nærende mineraler finder du hudplejeprodukter tilpasset efter netop din hudtype.

Glo Skin Beauty ser makeup som en forlængelse af hudplejen. Majoriteten af sminkeprodukterne er mineralbaserede for at virke nærende, men også passe til alle hudtyper. Du finder et stort udbud af farver, teksturer og formler.

Produkterne er helt cruelty free og hele makeupsortimentet er PETA-certificeret. Makeuppen er helt fri for talkum og hudplejen er helt parabenfri.

Serier

Glo Skin Beauty har delt sin hudpleje op efter hudtyper og skrevet på hvert hudplejeprodukt, hvilken hudtype den er tilpasset. Start med grundprodukterne for eksempel inden for rengøring og ansigtscreme og følg derefter op med tillægsprodukter.

Solution - Ekstra trin til at udvide din hudplejerutine med produkter som retter sig mod specifikke hudtilstande/behov. Calm er lavet til en følsom hud, Clear til en kombineret hud, Bright til pigmenteringer, Smooth og Firm til anti-age.

Boost - Produkter som behandler specifikke behov, men fokus ligger på fugtning og glans. Produkterne er tillægsprodukter som ikke skal anvendes dagligt, men ved behov. Daily Hydration og Vitamin C 15% er to bestsellere her på Bangerhead.

Vores favoritter

Glo Skin Beauty giver et varieret sortiment tilpasset alle forskellige hudtyper og hudtoner. Her nedenfor opremser vi nogle favoritter, som du kan kigge lidt nærmere på!

Pressed Base. En fugtende og nærende mineralfoundation i komprimeret format. Kan bruges til både let og fuld dækning, passer til alle hudtyper og giver en semi-mat finish. Indeholder en blanding af antioxidanter og vitaminer for en strålende hud.

Conditioning Hydration Cream. En fugtgivende ansigtscreme som giver næring, styrker og plejer tør hud. Boostet med antioxidanter og E-vitamin føles huden balanceret og fugtet hele dagen. Kan anvendes både som dags- og natcreme.

Bronzer. Denne mineralbaserede bronzer giver huden et solbrunt look med en naturlig glans. Nuancen Sunkiss passer perfekt til en lysere hudtone og giver en mere skulpteret fornemmelse. Sunlight har en varmere tone og fungerer godt som bronzer til at give en varm glød.