Ole Henriksen

Ole Henriksen

Ole Henriksen tror på at du med kontinuerlig eksfoliering, omsorg og ro kan opnå den berømte "Ole-Glow". Hvert produkt i sortimentet kombinerer effektive og kraftfulde, naturlige planteekstrakter og essentielle fedtsyrer til at råde bod på ethvert hudproblem. Alle produkterne fra Ole er cruelty-free.

Om Ole Henriksen

Hollywood-stjernernes hudplejeguru Ole Henriksen voksede op i en lille by i Danmark. Hans rejse mod hudpleje begyndte allerede som teenager, da han udviklede en svær akne. Interessen for hudpleje voksede sig endnu større, da han fik professionel hjælp, som gav gode resultater.

Ole lancerede produkterne i år 1984 og gjorde dem nemme og sjove at anvende og ikke mindst effektive. De farverige forpakninger er en fryd for øjet og gør det let at følge de forskellige serier til forskellige hudtyper.

Serier

Truth - En serie proppet med C-vitamin, som booster huden og giver den en skøn glans. Produkterne takler også de første alderstegn og giver huden en klar og jævnere fornemmelse.

Balance - Serien til dig med kombineret hud som ønsker at kontrollere olieproduktionen, minimere porerne og balancere huden. Produkterne indeholder også glykolsyre og AHA for at give huden en let eksfolierende effekt.

Transform - En anti-age serie som arbejder effektivt på linjer og rynker i huden. Huden får en flottere struktur og opleves jævnere samtidigt med, at pigmentpletter minimeres.

Nurture - Fugtning til en blødere og mere smidig hud finder du i denne serie. Produkterne giver huden et boost af intensiv og langvarig fugt og beskytter huden mod ydre stressfaktorer.

Vores favoritter

Ole Henriksen værner både om naturen og din hud, hvilket afspejler sig i de fantastiske produkter. Her nedenfor opstiller vi nogle af vores favoritter, som du ikke må gå glip af!

Banana Bright Eye Cream. En kraftig øjencreme som er umulig ikke at elske. Cremen indeholder bananpulver som lyser op, giver fugt og reducerer mørke ringe. Giver også længere holdbarhed til din concealer.

Truth Serum. I dette fantastiske ansigtsserum finder du Oles favoritingrediens, C-vitamin. Et foryngende serum som giver glans, strammer op og fugter huden. Kollagenen fremmer hudens elasticitet og aloe veraen blødgør.

Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme. Vågn op med ny frisk hud ved hjælp af denne fantastiske natcreme. Indeholder bakuchiol, som er et naturligt alternativ til retinol, som bekæmper alle alderstegn.

Balancing Force Oil Control Toner. En mild ansigtsvand, som rengør huden og samtidigt minimerer porerne. Gykolsyre, AHA og BHA eksfolierer og fjerner døde hudceller som kan stoppe porerne til, mens grøn teekstrakt holder huden mat.

Læs mere Skjul oplysninger
Filtre
26 produkter
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml)
Ole Henriksen Lets Get Luminous Set
Ole Henriksen Lets Get Luminous Set

324 kr405 krVejledende pris 

1
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme (50ml)
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme (50ml)
Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser (147ml)
Ole Henriksen Glow2Oh Dark Spot Toner (190ml)
Ole Henriksen Glow2Oh Dark Spot Toner (190ml)

183 kr229 krVejledende pris 

0
Ole Henriksen Truth Serum (30ml)
Ole Henriksen Truth Serum (30ml)

412 kr515 krVejledende pris 

0
Ole Henriksen Truth Banana Bright Primer (30ml)
Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner (198ml)
Ole Henriksen Truth On The Glow Cleansing Cloths (30st)
Ole Henriksen 3 Little Wonders Set
Ole Henriksen 3 Little Wonders Set

607 kr759 krVejledende pris 

0
Ole Henriksen Transform Plus Phat Glow Facial Mask (50ml)
Ole Henriksen Cold Plunge Pore Mask (93ml)
Ole Henriksen Cold Plunge Pore Mask (93ml)

295 kr369 krVejledende pris 

0
Ole Henriksen Power Peel Transforming Facial System
Ole Henriksen Pore-Balance Facial Sauna Scrub (89ml)
Ole Henriksen Set 3 Mega Wonders
Ole Henriksen Set 3 Mega Wonders

676 kr845 krVejledende pris 

0
Ole Henriksen So Nurturing Cleansing Cloths (30st)

Black Week: -20% på næsten alt >