Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Makeup Days – køb udvalgte makeupfavoritter med op til 25% >
Great Deal

Benton Benton Snail Bee High Content Mask

26 kr
26 kr Vejl. pris 
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

Du får her en sheet-maske i ren bomuld, der er gennemvædet i en essens baseret på sneglesekret og ekstrakter af grøn te, der blødgør, fugter og heler en beskadiget og irriteret hud. De aktive ingredienser er bigift og EGF, der sammen arbejder for at kickstarte hudens selvhelende proces og stimulere kollagenproduktionen. Denne ansigtsmaske er velegnet til alle hudtyper, inklusive en sensitiv og akne-præget hud. Dette er et fremragende valg, når din hud har behov for ekstra pleje og næring, for eksempel når den er irriteret, tør, eller man ønsker at lindre akne m.m. Hovedingredienserne er:

  • Sneglesekret: Sneglesekret er en sand mirakelingrediens, og det er rent faktisk en af de mest kendte inden for koreansk hudpleje. Sneglesekretet dæmper betændelsestilstande, er antiseptisk, læger en skadet hud og stimulerer desuden cellefornyelsen. Sneglesekretet modvirker og lindrer alt fra akne til hudpigmentering, forstørrede porer, rødme, tør hud og alderstegn.
  • Bigift: Virker anti-aging og reparerende. Giften snyder huden til at tro, at den er blevet stukket af en bi, hvilket fører til en øget blodgennemstrømning til området samt en aktivering af kollagen- og elastinproduktionen. Bigift er effektiv mod hudpigmenteringer og akne-ar. Via en regelmæssig brug forbedres hudens tekstur og udseende.
  • EGF (oligopeptid): Dette er en plantebaseret vækstfaktor, der virker anti-aging ved at stimulere cellefornyelsen.
  • Ekstrakt fra grøn te: Virker antiinflammatorisk og er rigt på antioxidanter.
  • Aloe vera-juice: Blødgør, fugter og lindrer rødme og irritation.

Benton er et cruelty free-varemærke, sombenytter sig af en moderne teknik, hvor sneglene ikke kommer til skade ved fremstilling af produkterne.

Læs mereLæs mindre
Hudtype: Følsom
Information
Brug
Noter at ingredienslisten kan have ændret sig. Ved allergi og/eller overfølsomhed, kontakt vores kundeservice inden køb. camellia sinensis leaf water, snail secretion filtrate, glycerin, arbutin, pentylene glycol, diospyros kaki leaf extract, salix alba (willow) bark extract, plantago asiatica extract, laminaria digitata extract, ulmus campestris (elm) extract, althaea rosea root extract, aloe barbadenis leaf extract, bacillus ferment, azelaic acid, zanthoxylum piperitum fruit extract, pulsatilla koreana extract, usnea barbata (lichen) extract, butylene glycol, sodium hyaluronate, rh-oligopeptode-1,beta-glucan, betaine, bee venom, xantham gum, panthenol, adenosine, allantoin.
Ingredienser
Artnr: B023516
Kategorier :
Fra vores Magazine
Andre købte også
24 kr Vejl. pris 26 kr
24 kr Vejl. pris 26 kr
Great Deal
167 kr Vejl. pris 186 kr (-10%)
Benton
Midlertidigt udsolgt
133 kr
215 kr Vejl. pris 237 kr (-9%)
Luk