Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Pre Summer Days - op til 25% på tusindvis af beautyprodukter >
Pris
Hudtype
Nuance / Farve
Hudtilstand
Fordele
Mascara
Finish
Solbeskyttelse
Konsistens
Filter
Sorter
132 Produkter
Great Deal
Black
200 kr Vejl. pris 228 kr (-12%)
Black
SENSAI
178 kr
Hc00 Luminous Ivory Hc01 Luminous Rose
294 kr
125ml 60ml
SENSAI
252 kr
205 kr
SC01 Light SC02 Natural
Tf102 Soft Ivory Tf103 Warm Beige
50ml 100ml
Vis mere

Sensai

Med inspiration fra stræben efter uendelig skønhed, kombinerer SENSAI avanceret hudplejeteknik med den overlegne kraft i den værdifulde ingrediens Koishimaru Silk. Med et bredt sortiment af hudpleje, kropspleje og makeup har Sensai spredt sin viden fra Japan til hele verden.

Om Sensai

Sensai blev grundlagt under navnet Kanebo i 1887 og begyndte i bomuldsindustrien. I 1908 gik man over til at producere silke og i 1936 udgav de det første hudplejeprodukt, en silkesæbe. Efter dette banede Sensai vejen inden for japansk hudpleje.

For at opnå det ultimative mål, en exceptionel hud, taler Sensai for et unikt hudplejeritual som kaldes Saho, en proces i tre trin, som er udviklet til at skulle udføres på samme måde, hver dag, for et perfekt resultat.

Det japanske ord SENSAI betyder fin, delikat og velbefindende og er tæt knyttet til det japanske skønhedsideal. Alle ingredienser er baserede på naturlige ingredienser og majoriteten af produkterne indeholder det berømte Koishimaru-silke.

Serier

Cellular Performance - En komplet hudplejeserie mod alderstegn forbereder og giver næring til at gøre huden silkeblød i to enkle trin. Dette samtidigt med fugtningen giver fasthed og transparens og minimerer og beskytter mod rynker og linjer i huden.

Silky Purifying - En bred serie med forskellige rengøringer til forskellige hudtyper. Disse virker rengørende i dybden og fjerner effektivt makeup og snavs, men er samtidigt milde for huden. Anvend sammen med Silky Purifying Sponge Chief som er en økologisk vaskeklud til effektiv fjernelse af makeup.

Ultimate - Sensais absolut mest luksuriøse hudplejeserie som blødgør i dybden og efterlader et fint slør af fugt og glans i huden. Huden føles fastere og linjer minimeres og efterlader en silkeblød hud. Passer godt til dig med moden hud, som vil forhindre fremtidige alderstegn.

Vores favoritter

Hvem vil ikke unde sig lidt hverdagsluksus fra Japan? Vi kommer her nedenfor med vores favoritter:

38°C Mascara. Denne magiske mascara banede vejen for Sensais fremgang. En vandresistent mascara som sidder hele dagen, men nemt fjernes med 38 grader varmt vand. Fås i forskellige formler til dig som vil have mere volumen eller mere længde.

Cellular Performance Total Lip Treatment. En skøn creme som minimerer linjer og vertikale rynker for naturligt fyldige, lækkert definerede læber, som ser yngre ud. For et ekstra boost i løbet af dagen, kan du anvende Total Lip Gloss, som har samme formel som lip treatment, men blot som lip gloss.

Silky Purifying Silk Peeling Powder. Et fantastisk enzympulver som forvandles til fyldigt skum til effektivt at fjerne døde hudceller og sørge for porene ikke stoppes. Huden opleves glattere med en forfinet tekstur og en silkeblød fornemmelse.