Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Ready for Valentine’s - op til 25% på udvalgt makeup & parfume >

Face makeup

Skin Care

Invisible Illumination

Color Cosmetics

Pris
Hudtype
Nuance / Farve
Mascara
Finish
Konsistens
Produktserie
Filter
Sorter
153 Produkter
Great Deal
Selling fast
119 kr Vejl. pris 140 kr (-15%)
Selling fast
Great Deal
120 kr Vejl. pris 148 kr (-19%)
93 kr Vejl. pris 100 kr
Great Deal
208 kr Vejl. pris 259 kr (-20%)
133 kr Vejl. pris 140 kr
Great Deal
175 kr Vejl. pris 222 kr (-21%)
Great Deal
104 kr Vejl. pris 126 kr (-17%)
2 Brown 1 Blonde
68 kr
99 kr Vejl. pris 100 kr
Great Deal
176 kr Vejl. pris 219 kr (-20%)
Black Waterproof Black
109 kr Vejl. pris 118 kr
66 kr Vejl. pris 100 kr (-34%)
Lumene
Midlertidigt udsolgt
42 kr
93 kr Vejl. pris 100 kr
147 kr Vejl. pris 148 kr
Vis mere

Lumene

Med produkter inspireret af den finske natur har Lumene skabt et stort produktudbud med hudpleje, makeup og kropspleje. Ingen produkter testes på dyr og hudplejen er helt vegansk.

Om Lumene

I 1970 blev Lumene skabt og voksede hurtigt til at blive et af de mest solgte kosmetikprodukter i Finland. Alle produkter blev skabt med den nordiske kvinde med tanke på, at det skal være rene produkter som også sørger godt for den nordiske natur.

Ved at kombinere rent kildevand og andre nøje udvalgte ingredienser skabes effektive hudpleje- og makeup-produkter, som forstærker hudens naturlige styrke, skønhed og glans.

Serier

Valo - Serie som giver huden et boost af C-vitamin ved hjælp af vilde multebær og fugtning fra hyaluronsyre og rent, nordisk kildevand. Huden føles mere strålende med en naturlig glans. Valo Glow Reveal Peeling Mask sparker træt og grå hud i gang med en ny og sund glød.

Lähde - Til dig med en tør og følsom hud er denne serie perfekt. Fugtning i dybden for en blødere og mere jævn hud. Fugten kommer fra økologisk, nordisk birkesaft, hyaluronsyre og nordisk kildevand.

Invisible Illumination - For en strålende hud med en frisk og lækker glans. Makeup-produkterne indeholder rent nordisk kildevand for at give fugt samt glansgivende multebær. Bestselleren Instant Glow Beauty Serum giver huden en naturlig glans.

Vores favoritter

At få en naturligt lækker hud med glans og fugt har aldrig været nemmere. Her kommer vores favoritter, som du burde investere lidt ekstra i!

Valo Glow Boost Essence. Dette fantastiske serum giver huden et boost af C-vitamin og nordiske multebær. Hyaluronsyre fugter og stimulerer hudens naturlige kollagensyntese. Huden opleves glattere og mere strålende.

CC Color Correcting Cream. Et unikt 6-i-1 produkt som udjævner en ujævn hudtone og rødme. Den cremede konsistens appliceres let på huden og SPF 20 beskytter mod skadelige UVA- og UVB-stråler.

Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask. Denne fugtende ansigtsmaske giver huden en behagelig, fugtet og blød fornemmelse. Nordisk birkesaft øger hudens fugtniveau og nordisk kildevand giver huden et frisk udseende.