Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Netop nu: Op til 25% rabat på hudpleje – husk at fylde op med dine favoritter>

Pris
Nuance / Farve
Mascara
Filter
Sorter
15 Produkter
147 kr
IDUN Minerals
147 kr
IDUN Minerals
167 kr Vejl. pris 179 kr
Great Deal
143 kr Vejl. pris 235 kr (-39%)
IDUN Minerals
179 kr
Midnattssol
179 kr
Great Deal
111 kr Vejl. pris 169 kr (-34%)
Great Deal
Black Brown
IDUN Minerals
135 kr Vejl. pris 147 kr
Great Deal
IDUN Minerals
135 kr Vejl. pris 141 kr
Great Deal
135 kr Vejl. pris 147 kr
Great Deal
IDUN Minerals
135 kr Vejl. pris 147 kr
147 kr

IDUN Minerals

Rene produkter som er skabt i Sverige med fokus på huden og dens velbefindende. Du kan finde et stort udbud af makeup, hårpleje og hudpleje som er inspireret af den svenske natur. Produkterne er cruelty free og en stor del af sortimentet er vegansk.

Om IDUN Minerals

IDUN Minerals er et svensk skønhedsmærke, hvor produkterne er baseret på højt oprensede mineraler og som blev grundlagt på den kvindernes internationale kampdag i 2011. Produktudviklingen sker i samråd med svenske forskere og hudspecialister som sammen skaber den unikke sammensætning af plejende ingredienser som gennemsyrer alle vores produkter. Produkterne indeholder kun ingredienser som beskytter og plejer huden, hvorfor produkterne også passer til de mest følsomme hudtyper.

Hvem er Idun?

Idun er en gudinde fra den nordisk mytologi. Idun var gudinden for evig ungdom og hun havde et skrin med gyldne æbler som hun delte ud til de andre guder for at give dem evig ungdom.

IDUN Minerals forpakninger udgøres af malerier af Patrizia Gucci som har tolket og ladet sig inspirere af den nordiske mytologi. Med et eksklusivt og unikt design spejles de i den nordiske kvindes livsstil og fremhæver budskabet om at understrege sin egen skønhed.

Vores favoritter

IDUN har et stort udbud af produkter og for neden nævner vi nogle af vores favoritter, som du ikke må gå glip af!

Magna Lenghtening Mascara. Mascaraen er tilpasset lidt kortere vipper og giver en fantastisk længde, separation og fyldige vipper. 100 % vegansk og er oftalmologisk testet til at passe til alle, selv kontaktlinsebærere.

Nordic Veil Mineral Foundation. En heldækkende foundation, som giver et langvarigt og holdbart resultat. Den er dermatologisk testet og passer til alle hudtyper, selv dig med følsom hud.

Deep Moisture Hair Mask. Denne veganske hårindpakning reparerer, genskaber og giver ekstra pleje til skadet hår. Håret bliver blødt og bøjeligt med en skøn duft af hav og sommerbrise.

Moisturizing Face Mask. En skøn, fugtende og plejende ansigtsmaske som hjælper huden med rekreation efter ydre stress. Indeholder beroligende havreolie og styrkende rapsolie, som passer til en følsom hud.