Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Haircare Days: Op til 25% rabat på udvalgte hårplejemærker >

Pris
Filter
Sorter
33 Produkter
Great Deal
Medium/Deep 44ml
COOLA
Midlertidigt udsolgt
413 kr Vejl. pris 466 kr (-11%)
276 kr
Great Deal
343 kr Vejl. pris 408 kr (-16%)
Great Deal
278 kr Vejl. pris 324 kr (-14%)
Great Deal
84 kr Vejl. pris 94 kr (-11%)
Great Deal
269 kr Vejl. pris 302 kr (-11%)
Great Deal
269 kr Vejl. pris 327 kr (-18%)
Great Deal
339 kr Vejl. pris 408 kr (-17%)
Great Deal
359 kr Vejl. pris 408 kr (-12%)
Vis mere

COOLA tilbyder et bredt udbud af hudplejende solbeskyttelsesprodukter og selvbruner til ansigtet, kroppen og læber med op til 97% økologisk certificeret indhold.

COOLAs historie startede da Chris Birchy boede i det sydlige Californien og begge hans forældre blev diagnostiseret med melanom. Inspireret af den sunde livsstil i Californien ville Chris finde en effektiv, behagelig og økologisk solbeskyttelsesprodukt til daglig brug. Da han ikke fandt hvad han ledte efter blev idéen om COOLA født.

COOLAs filosofi er, at skabe sunde solprodukter som bidrager til en enkel, aktiv livsstil og en holdbar verden, samtidigt som de plejer og føles fantastiske på huden! Med naturlige, økologiske og lokalt producerede ingredienser og antioxidantberigede formler som booster UV-beskyttelsens effekt, passer produkter til alle - også til følsom hud. Det brede sortiment indeholder produkter både med og uden duft samt med forskellige typer af UV-filter. Huden plejes og beskyttes med naturens bedste ekstrakter og olier som er fyldte med vitaminer og essentielle fedtsyrer.

De miljøvenlige preperater udvikles gennem en Farm to Face filosofi som garanterer, at du altid får de mest færske og effektive, naturlige og økologiske ingredienser. COOLA indeholder antioxidantrige Plant Protection ingredienser. De består af en række plantebaserede ingredienser, inklusive alger og hindbærfrøolie, som naturligvis bidrager til at øge produkternes effektivitet. Det gør, at vi kan bruge færre traditionnele og potentielt irriterende solbeskyttelsesmidler. Vi fjerner også alle ting og sager som du ikke vil have på huden eller i miljøet såsom parabener, GMO og oxybenzon.

Sortimentet består af solbeskyttelse til strandliv, sport, daglig hudpleje og en serie med selvbruner til ansigtet og kroppen. Produkterne har en frisk sommeragtig duft af tropiske frugter, er skønne i konsistensen og behagelige på huden.