Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Netop nu: Op til 25% rabat på hudpleje – husk at fylde op med dine favoritter>

Pris
Solbeskyttelse
Filter
Sorter
14 Produkter
-20%
151 kr Ord. pris 189 kr (-20%)
-20%
Ny
151 kr Ord. pris 189 kr (-20%)
135 kr Vejl. pris 169 kr (-20%)
-20%
151 kr Ord. pris 189 kr (-20%)
-20%
135 kr Ord. pris 169 kr (-20%)
111 kr Vejl. pris 139 kr (-20%)
127 kr Vejl. pris 159 kr (-20%)
Great Deal
143 kr Vejl. pris 179 kr (-20%)
135 kr Vejl. pris 169 kr (-20%)
127 kr Ord. pris 159 kr (-20%)
-20%
111 kr Ord. pris 139 kr (-20%)
-20%
EVY
Midlertidigt udsolgt
143 kr Ord. pris 179 kr (-20%)
-20%
EVY
Midlertidigt udsolgt
151 kr Ord. pris 189 kr (-20%)
-20%
Light/Medium (150 ml) Medium/Dark (150 ml)
167 kr Ord. pris 209 kr (-20%)

EVY er en svensk hudplejeteknologi, der fordeles i hele det øverste hudlag. Formlen skaber en beskyttende membran som forstærker hudens naturlige barriere og hjælper huden med at bibeholde fugt. Membranen beskytter mod ydre belastninger såsom kulde, vind, vand, varme og hudirriterende stoffer. EVY er dermatologisk testet og passer normal og følsom hud, men også mere svære hudproblemer. Formlen er klæb-fri, tilstopper ikke porerne og lader huden ånde og svede frit. EVY tilbyder multifunktionel og holdbar hudpleje til børn og voksne.

Om EVY Technology

 

EVY betyder liv, et passende navn på produkter, der er udviklet for at vi skal kunne nyde livet, uanset omstændighederne. EVYs vicedirektør og medstifter, Margret Pinto, brænder for at hjælpe mennesker som har problemer med sin hud, men også for at sprede information om solens påvirkning på huden. Hun vil hjælpe mennesker at nyde solen på en sikker måde, og lære hvordan man bedst beskytter huden. Vores vision er at sprede vores unikke innovation verden over.

Sådan beskytter du din hud året rundt

Vi er hver eneste dag udsatte for UV-stråler, der kan lede til hudkræft, men også for tidlig aldring af huden. UVA trænger igennem skyer og glas, daglig beskyttelse er derfor vigtig at anvende hele året.Invester i hudpleje som styrker hudbarrieren og beskytter mod ydre påvirkninger. I Danmark kan vi opleve ekstreme vejrforhold og tørt indendørs klima, hvilket kan føre til ubalance i huden. EVY er opmuntrer multifunktionel hudpleje eftersom hudpleje i flere lag snarere kan svække huden og bidrage til ubalance. Vi fokuserer på velbalancerede produkter, hvor flere ingredienser sammenspiller for bedste resultat. Vores aerosolprodukter fungerer som koncentrat, derfor behøves der ikke konserveringsmidler, og de er naturligvis uden parfume.

Vores favoritter som vi bruger året rundt:

Daily Repair Mousse - EVYs unikke grundformel

Daily Repair Mousse er din redning mod tør og følsom hud! Den multifunktionelle mousse kan bruges til alt fra tørre fødder eller hænder til en dybt fugtgivende ansigtsmousse. Moussen styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere og modvirker eksem, irritation og tør hud. Den beskytter mod kulde, vind, varme, vand og hudirriterende stoffer. Formlen er mildt eksfolierende og dybt fugtgivende. Indeholder 10% urea.

Daily Defense Face Mousse SPF 50

En beskyttende og fugtgivende dagmousse der styrker huden på dybet. Højst mulige UVA-beskyttelse ifølge Boots Star Rating Test samt PA+. Beskytter mod HEV/blåt lys, frie radikaler og pigmenteringer. Absorberes hurtigt, virker udjævnende og giver fantastisk glow. Perfekt som en fugtgivende dagmousse, men også som primer under sminke. Passer alle hudtyper, også følsom hud.

Daily Tan Activator
En intensivt fugtgivende kropsmousse som stimulerer hudens naturlige melaninproduktion. Den påskynder, fordyber og forlænger din tan. Melaninproduktionen aktiveres uden UVB-stråler, så den er perfekt at bruge året rundt. Modvirker soleksem, hudirritation og tør hud. Ikke et selvbruner produkt.