Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Great Deal

Versace Versace Eros Pour Homme EdP (50ml)

Køb nu!
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Hold øje med "Great Deal"-mærket på Bangerhead. Mærket betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser. Priserne, og hvilke produkter der er inkluderet opdateres løbende, og er ikke inkluderet i kampagner.

Versace Eros Eau de Parfum er et udtryk for kærlighed, overdådighed og provokation. En parfume fyldt med skønhed, sensualitet og styrke til den lidenskabelige mand. Duften har en signatur, der ikke er bange for at fremhæve sig selv og afsløre sine ekstreme sider: den skarpe kontrast mellem den friske citrus og den sensuelle sheer. Et nyt kapitel baseret på dybe trænoter - cedertræ, vetiver og patchouli, der vækkes til live af sprudlende, friske noter af italiensk citron og mandarin, kombineret med en unik duft af kandiserede æbler. I basen flirter dekadent vanilje med noter af læder: farlig og provokerende, men samtidig blød og forførende, med en spændende indramning, der forstærker duftens orientalske karakter.

Topnoter: Italiensk citron og mandarin, pebermynteolie, kandiseret æble, patchouli Hjertenoter: Geranium, Muscat Sage æterisk olie, Vetiver æterisk olie, Ambermax Basnoter: Atlas og Virginia Cedertræ, Vetiver æterisk olie, Patchouli Heart æterisk olie, Sandeltræ, Vanilj

Læs mereLæs mindre
Volume: 50 ml
Information
Brug
Ingredienser
Artnr: B062892
Fra vores Magazine
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produkt har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre købte også
Natural Sand
e.l.f Cosmetics
64 kr Vejl. pris 80 kr (-20%)
Great Deal
Max Factor
58 kr Vejl. pris 70 kr (-17%)
Great Deal
Gave
195 kr Vejl. pris 244 kr (-20%)
Gave
NYX Professional Makeup
104 kr
56 kr
1
Great Deal
100ml 50ml
355 kr Vejl. pris 473 kr (-25%)
Luk