Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Bangerhead Christmas countdown – tjek dagens tilbud nu >
Pris
Filter
Sorter
1 Produkter
Great Deal
199 kr Vejl. pris 272 kr (-27%)
The Scottish Fine Soaps Companyblander vi vidunderlige ingredienser med moderne skotsk stil for at skabe bad- og skønhedskollektioner som får dig til at se, føle og dufte fantastisk. Vi er et familieejet firma på 4 generationer og producerer 99,5% af vores produkter fra vores plads i centrale Skotland. Siden Scottish Fine Soaps blev grundlagt for 45 år siden har i Skotland og verden over ledt efter inspirerende ingredienser med unikke dufte og skønhedsfordele.

Vi har et nyt sortiment hvert år og ser stændigt på hvordan vi kan hjælpe miljøet, finde frem til nye ingredienser og give vores kunder noget nyt! Vores produkter er lavet af naturligt fremstillede kvalitetsingredienser og indeholder ingen parabener eller mikroperler. Vi bruger kun palmeoliederivat som oftest kommer fra certificerede leverandører. Og vi tester IKKE på dyr.

Vi er stolte over at skabe, designe, producere og pakke 99,5% af vores produkter på vores fabrik i nærheden af Ochil Hills i Stirlingshire. Vores 40 mand stærke team inkluderer designers, produktionsspecialister og en intern kemist som overvåger testning og kvalitetskontrol for hver eneste af vores produkter.