Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
It’s Christmas time – køb årets beautygaver i vores juleshop >

Pris
Nuance / Farve
Filter
Sorter
3 Produkter
Make Up Store
kr
Last Chance
Make Up Store
92 kr Ord. pris 102 kr (-10%)
Last Chance
Make Up Store
55 kr Ord. pris 275 kr (-80%)

Make Up Store

Make Up Store tilbyder højpigmenteret kosmetik med et spektrum af farver fra klassiske nuancer til de seneste trends. Med deres solide erfaring og popularitet blandt makeupartister er det et mærke, som inspirerer og baner vej for nye trends.

Om Make Up Store

Virksomheden blev grundlagt i 1996 af Mika Liias og hans motto var at skabe "A World of Colors". Fokus ligger derfor på at tilbyde økonomiske sminkeprodukter af god kvalitet, pigment og holdbarhed. Viden om makeup og dets teknikker har altid ligget Make Up Stores hjerte nær. Du kan både tage begynderkurser og mere avancerede kurser i alle deres fysiske butikker.

Det er et svensk og prisbelønnet sminkemærke, hvor produkterne er helt cruelty free og store dele af sortimentet er helt vegansk.

Vores favoritter

Hos Make Up Store finder du et stort og varieret udbud af nuancer og teksturer. Her nedenfor har vi nævnt nogle af vores favoritter:

Cover All Mix. En pigmenteret concealer med 3 forskellige nuancer til at korrigere ujævnheder i huden. Gul bruges til at neutralisere røde pletter, rød til at skjule blå områder eksempelvis under øjnene. Den beige farve kan anvendes som sig selv eller blandes med de øvrige.

Face Mist. En fugtende ansigtsmist som kan anvendes både før og efter din makeup. Indeholder blandt andet aloe vera, som giver en beroligende og kølende fornemmelse på huden. Et tip er at stille den på køl natten over for et ekstra opfriskende boost om morgenen.

Microshadow. Fantastiske øjenskygger som kommer i et stort udbud af farver og finish. Perfekt størrelse til at have med i sminketasken og den giver et langvarigt resultat. Farvoritfarven Muffin er en lys perlemorsskygge, som giver en fin glans til området omkring øjet.