Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Lige nu: Benyt lejligheden til at gøre et kup blandt vores Summer Deals >
Great Deal
Selling fast

Hickap Hickap Preppy Prime Setting Spray Matte Finish (100ml)

139 kr
139 kr Vejl. pris 
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

100 % vegansk.

Velegnet til alle hudtyper.

Dermatologisk testet på følsom hud.

En setting spray og primer, der giver en mat finish og fikserer din makeup, mens den samtidig virker beskyttende, tilfører fugt og reducerer porernes synlighed. Den beroligende spray fikserer alle typer makeup og holder huden frisk uanset vejr, vind og sved. Vi elsker ingredienser fra havet. Preppy Prime Setting Spray er mere end en setting spray. Den indeholder nemlig 100 % vegansk grøn kaviar, der er udvundet af alger. Den grønne kaviar, der er rig på A- og C-vitamin, virker både beskyttende, beroligende og antioxiderende. Den mineralrige grønne kaviar hjælper også med at opretholde hudens fugtniveau hele dagen eller natten. Endelig har vi tilføjet glycofilm som beskyttelse mod forurening, der fungerer som et skjold mellem din hud og forurenende stoffer samt uv-lys. Og ja, den passer til alle hudtyper, især blandet og fedtet hud!

- Holder makeuppen på plads

- Modvirker skinnende hud og reducerer porernes synlighed

- Beskytter mod forurening og uv-lys

- Fugter og beroliger

Læs mereLæs mindre
: Mat
Konsistens: Spray
Nuance / Farve: Klar-Gennemsigtig
Størrelse: 100ml
Information

Ryst flasken. Hold flasken ca. 20 cm fra ansigtet. Luk øjnene, og spray jævnt. Spray efter lægning af makeup eller i løbet af dagen for at opfriske makeuppen.

Brug
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, PVP, VP/VA Copolymer, Biosaccharide Gum-4, Caulerpa Lentillifera Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid
Ingredienser
Artnr: B075510
Fra vores Magazine
Andre købte også
Selling fast
Hot Chocolate (8 g) Golden Truffle (8 g)
Selling fast
Peachy Vibes Shimmering Coral
Gave
406 kr
Sandy Glow (7 g) Pink Champagne (7 g)
Pink Marshmallow Toasted Apricot
Luk