Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Makeup Days – køb udvalgte makeupfavoritter med op til 25% >
Er Skin Cycling nøglen til smuk hud? Vores hudterapeuter forklarer dig alt det, du skal vide

Skin Cycling – beautytrenden, der hitter og siges at kunne optimere hudens sundhed. Men er Skin Cycling virkelig noget for alle? Selvom rutinen har hjulpet mange og grundlæggende følger en god tankegang, er det vigtigt altid at tage udgangspunkt i sin egen hudtype. Vores eksperter forklarer alt, hvad du behøver at vide, og advarer om de potentielle faldgruber.
Hvad er Skin Cycling?

Skin Cycling går kort fortalt ud på at dele produkterne op i et rullende 4-dages skema i stedet for at bruge alle aktive hudplejeprodukter hver dag og dermed risikere at irritere huden. Så kan huden hvile fra én ingrediens, mens den næste virker, og du får mest muligt ud af dine hudplejeprodukter. Lad os tage et kig på, hvordan du kan opdele din aftenrutine:

Dag 1: Eksfoliering

Den første aften i Skin Cycling-skemaet bruger du et eksfolierende produkt til at fjerne blokeringer og døde hudceller. Murad Vita C Glycolic Serum kombinerer effektiv eksfolierende glykolsyre med C-vitamin, som giver en jævnere hudtone og glød til huden.
Great Deal
486 kr Vejl. pris 719 kr (-32%)
Great Deal
OSKIA Skincare
435 kr Vejl. pris 575 kr (-24%)
Dag 2: Retinol

Den næste aften i Skin Cycling-rutinen anvendes der et retinolprodukt, der stimulerer cellefornyelsesprocessen i huden for en yngre, mere modstandsdygtig hud. Dermalogica Dynamic Skin Retinol Serum indeholder hele 3,5% retinoidkompleks, der effektivt virker på ældningstegn, mens koncentreret squalane hjælper huden med at restituere og beskytter dens fugtbarriere. Når du begynder at bruge retinol, kan huden nogle gange føles mere tør, og der kan komme små flager til overfladen. Væn dig til retinolen i huden, og påfør den mellem to fugtgivende produkter for at undgå irritation.
Gave
Ny
Great Deal
484 kr Vejl. pris 625 kr (-23%)
Skinceuticals
665 kr Vejl. pris 680 kr
Allies of Skin
Midlertidigt udsolgt
792 kr
Dag 3 og 4: Fugtgivende og barriereforstærkende

Tredje og fjerde aften er alt fokus på fugtgivende og barriereforstærkende produkter, der lader huden hvile og blive stærk. Eksfoliering og peeling giver huden en god træning, så efter dag 1 og 2 kan dybdevirkende serum og fugtgivende cremer hjælpe huden med at restituere. Klairs Rich Moist Soothing Cream er en favorit, der fugter i dybden, mens den beroliger en sensitiv hud.
Selling fast
80 ml 20 ml
15ml 30ml
Augustinus Bader
613 kr
Gave
399 kr
Gave
266 kr
1 129 kr Vejl. pris 1 180 kr
Hvad så med morgenrutinen?

Hvordan skal du tænke omkring morgenrutinen, når du laver Skin Cycling? Jo, så er fokus, ligesom dag 3 og 4, at styrke og fugte huden. Brug af en effektiv solcreme er essentiel i al hudpleje, men er især vigtigt ved brug af syrer og retinol. Beauty of Joseon Relief Sun SPF50+ PA++++ Rice + Probiotics giver en effektiv solbeskyttelse og næring og pleje til huden ved hjælp af 30% risekstrakt og ekstrakt af fermenteret korn.
Selling fast
Ny
Beauty of Joseon
Midlertidigt udsolgt
164 kr
Great Deal
Selling fast
Dermaceutic
299 kr Vejl. pris 415 kr (-28%)
Gave
219 kr
Ny
219 kr
Hvad siger hudterapeuterne?

Hvis du ønsker at optimere din hudplejerutine, kan Skin Cycling være et forsøg værd, men vi vil stadig gerne advare om, at det ikke er den perfekte løsning til alle hudtyper. Hvis du aldrig før har brugt aktive ingredienser, er det klogt først at vænne dig til én ny ingrediens ad gangen for at se, hvordan huden reagerer. Du skal især være forsigtig med brugen af ​retinol og eksfolierende produkter, da disse kan beskadige hudbarrieren, hvis de overdoseres eller bruges for ofte. Nogle mere sensitive hudtyper kan ikke klare det skema, som Skin Cycling tager udgangspunkt i, men får de bedste resultater fra f.eks. et ugeskema med peeling på dag 1, retinol på dag 4 og fugt + restitution på alle andre dage.

Har du lyst til at prøve de forskellige produkter, inden du fastslår din Skin Cycling-rutine? I vores Skin Cycling Box finder du alt, hvad du skal bruge til rutinen