💄Op til 25% rabat på næsten hele vores sortiment 💄
Favorit
Kurv
Kurv ()
-%
Selling fast

NUXE NUXE Huile Prodigieuse OR

269 kr / 215 kr
Vejl. pris 
Fri fragt over 399 Autoriseret forhandler
Gave ved køb
Få vores Bangerhead September Beauty Box til en værdi af 1800 kroner, når du køber valgfrie produkter for mindst 1500 kroner! Gælder så længe lager haves.

Huile Prodigieuse OR er en nærende, reparerende og beskyttende tør-guldolie, der bidrager til en fløjlsagtig hud samt et glansfuldt hår. Produktet er velegnet til alle aldre samt til alle hud- og hårtyper. Det giver en raffineret perlemorsglans til kinder, kavalergang, skuldre og arme. Dette gør huden fløjlsagtig glat, uden at virke fedtet, og gør håret både blødt og glansfuldt. Produktet fornyer desuden hudens celler, modvirker en for tidlig aldring af huden, nærer, beroliger og genfugter. I løbet af årets skiftende årstider beskytter olien ansigt, krop og hår. Dette øger den solbrændte glød og har endvidere en beroligende virkning. Den blege hud får en transparent glød samt en naturligt sund og frisk hudtone. Produktet indeholder 95,9% ingredienser af naturlig oprindelse. Der er hverken anvendt konserveringsmidler, parabener, mineralske olier eller silikone.

Anvendelse: Olien påføres på de bare skuldre, bryst, ansigt og hårspidser. Den er helt uundværlig til en festlig aften i byen og kan sagtens fungere som et supplement til smykker. Den kan anvendes både dag og nat og er perfekt til det moderne individ, der hurtigt vil piftes op med skinnende perlemor og samtidig drage fordel af de plejende egenskaber, der er i guldolien. Velegnet til alle aldre og hudtyper. Indeholder bl.a.: 95,9% ingredienser af naturlig oprindelse, perikonolie – beroliger huden og giver olien en gylden tone. Sød mandelolie - tilføjer næring og glans. Kameliaolie – nærer. Borageolie – fornyer hudceller. Macadamia-olie – virker blødgørende. Hasselnøddeolie – fugtgivende. E-vitamin – modvirker en for tidlig aldring af huden. Perlemorsguld – giver en gylden glans.
Læs mereLæs mindre
Fordele: Fugtgivende
Hudtype: Normal
Størrelse: 50ml
Information
Brug
Ingredienser
Artnr: B008360r
Fra vores Magazine
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produkt har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre købte også
-10%
Gave
NYX Professional Makeup
54 kr Vejl. pris 72 kr
Gave
Ole Henriksen
330 kr Vejl. pris 440 kr
2
Gave
168 kr Vejl. pris 239 kr Du sparer 71 kr
1
ØKO
250ml 30ml
Maria Åkerberg
28 kr
-16%
100ml 50ml
133 kr Vejl. pris 177 kr
259 kr Vejl. pris 367 kr Du sparer 108 kr