Find den perfekte primer fra Smashbox
2022-07-29
Smashbox' produkter Photo Finish Primers har fået nye forbedrede formler. Med en blanding af antioxidanter, hyaluronsyre, probiotiske ekstrakter, vitaminer og alger giver disse primere din hud næring, balance og beskyttelse mod skader fra miljøpåvirkende faktorer. Og selvfølgelig skaber de et godt fundament for din makeup og sørger for, at den holder længere!

Er du i tvivl om, hvilken primer du skal vælge til netop dine behov? Læs vores guide nedenfor for at finde den rigtige!Til dig, der gerne vil skjule rødme

Smashbox Photo Finish Correct Anti-Redness Primer er en korrigerende primer med en grøn tone, hvilket står i kontrast til det røde pigment. Det gør, at den reducerer synligheden af rødme i huden. Ved hjælp af alger, rose og svamp virker den også lindrende og beroligende på en stresset hud.

Til dig, der behøver ekstra fugt

Smashbox Photo Finish Primerizer+ Hydrating Primer fungerer som fugtighedscreme og primer i et. Den giver dig en sund glød og udjævner hudtonen, mens den bruger tredobbelt hyaluronsyre og niacinamid til at genopbygge hudens fugtbarriere. Primeren fugter huden i op til 72 timer.

Til dig, der ønsker en ekstra glød

Smashbox Photo Finish Illuminate Glow Primer indeholder glansgivende perler, der er universelt flatterende, en gylden ferskentone med C-vitamin og passionsfrugt - du får en silkeblød barriere, der udglatter huden og udjævner hudtonen på én gang. Lys og frisk glød, der holder styr på makeuppen.

Til dig, der gerne vil have et mat resultat

Smashbox Photo Finish Control Mattifying Primer matterer huden uden at udtørre den. Perfekt til dig med en fedtet hud - eller hvis du blot ønsker en mat finish, når du lægger din makeup! Ingredienserne troldnød, salicylsyre og zink hjælper med at kontrollere glansen i løbet af dagen, så du ikke skal bekymre dig om, at makeuppen "flytter" sig.

Produkter fra artiklen