Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Great Deal

EVY EVY Daily Defence Face Mousse SPF 50 (75ml)

167 kr
167 kr Vejl. pris 
Køb nu!
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Hold øje med "Great Deal"-mærket på Bangerhead. Mærket betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser. Priserne, og hvilke produkter der er inkluderet opdateres løbende, og er ikke inkluderet i kampagner.

Nu tilføjer EVY Daily Defense Mousse til sortimentet, og der er tale om en anti-age SPF 50 ansigtsmousse, som forstærker hudens beskyttelsesbarriere og forebygger tidlige alderstegn. Den intensivt fugtgivende og blødgørende formel modvirker frie radikaler, en for tidlig aldring og miljøpåvirkninger.

Moussen beskytter mod de skader på hudcellerne, som kan fremkomme i forbindelse med soleksponering, og er en kombination af den patenterede teknologi og daglig hudpleje, med langvarig SPF 50 og HEV-beskyttelse. Den passer til alle hudtyper og hjælper huden med at bibeholde sin naturlige fugt, uden at tilstoppe porerne.
Læs mereLæs mindre
Solbeskyttelse: SPF over 30 SPF
Volume: 75 ml
Information
Brug
Noter at ingredienslisten kan have ændret sig. Ved allergi og/eller overfølsomhed, kontakt vores kundeservice inden køb. aqua. octocrylene. butane. butyl methoxydibenzoylmethane.diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. propylene glycol. ethylhexyl.isononanoate. stearic acid. palmitic acid. vp/hexadecene copolymer. isobutane. bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. dipropylene
Ingredienser
Artnr: B058006
Fra vores Magazine
Anmeldelser ()
/5
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1
Kitt Buch
Kitt Buch
498 Dage siden
Det her er uden tvivl min favorit solcreme over dem alle.
Skriv en anmeldelse
Vis flere anmeldelser (0)
Andre købte også
-49%
Gave
28 kr Ord. pris 55 kr (-49%)
1
60ml 30ml
69 kr
5
60ml 30ml
79 kr
4
Great Deal
105 kr Vejl. pris 140 kr (-25%)
1
Luk