Integritetspolicy
Bangerhead-teamet!
Välj avdelning

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Bangerhead værner om din personlige integritet og arbejder for at sikre, at dine personoplysninger beskyttes ved brug af vores tjenester. Bangerhead har derfor en policy som bestemmer hvordan dine personoplysninger skal behandles og beskyttes. Ved at godkende vores policy i forbindelse med køb eller indtastning af oplysninger giver du samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.


Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?

Bangerhead AB, org. nr 556744-5316 - CVR: 13084718, med adressen Riddargatan 35, 114 57 Stockholm, Sverige, er personoplysningsansvarlig for de personoplysninger, du sender til os. Vi har udvalgt en datasikkerhedsrepræsentant for at sørge for at vi altid behandler dine personoplysninger på en åben, korrekt og lovlig måde. Du kan kontakte vores datasikkerhedsrepræsentant på følgende mailadresse: gdpr@bangerhead.dk


Hvilke personoplysninger indhentes og behandles?

Bangerhead indsamler personoplysninger som du først og fremmest selv afgiver direkte til os, fx når du foretager en bestilling eller registrerer dig på hjemmesiden, kontakter kundeservice, abonnerer på nyhedsbreve eller udleverer dem i vores butik eller salon. Oplysninger indsamles også ved hjælp af cookies, for at kunne administrere dine køb og for at forbedre din brugeroplevelse.

Bangerhead kan udlevere dine oplysninger til tredje part, som til fx Bangerheads koncernfirma, samarbejdspartnere, personoplysningsassistance samt leverandører af kort- og kommunikationstjenester i markedsføringsøjemed og for at opfylde vores forpligtelser imod dig. Ved al håndtering af personoplysninger udviser vi dog altid høj sikkerhed og overholder tavshedspligten.

Tredje part som Bangerhead udleverer oplysninger til eller som på anden måde stiller oplysninger om en kunde eller kontoindehaver til rådighed må kun anvende oplysningerne til at sælge og markedsføre Bangerhead og Bangerheads samarbejdspartnere og koncernfirmaers tjenester og produkter eller til at levere tjenester med tilknytning til Bangerheads aftale med dig som kunde eller kontoindehaver.

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredje part, medmindre vi har din tilladelse til det.


De personoplysninger du afgiver til os og som vi indsamler er følgende:


•  Navn og personnummer
•  Adresse
•  Telefonnummer og e-mail
•  Betalingsoplysninger
•  Kontoinformation
•  IP-adresse og oplysninger om din brug af firmaets hjemmeside
•  Oplysninger om besøgsstatistik, hvilke af vores varer eller tilbud du har været interesseret i og hvordan du interagerer med vores nyhedsbrev
•  Oplysninger om dine indkøb

Vi dokumenterer også al den kommunikation, vi har med dig via e-mail, dette er for at stille den service til rådighed, som du forventer af os.


Hvordan anvender vi dine oplysninger?

Bangerhead behandler primært personoplysninger til de formål, som angives nedenfor, samt til de eventuelle yderligere formål, der i så fald angives ved tidspunktet for indhentningen:

•  For at kunne håndtere din bestilling og administrere din brugerkonto/kundeprofil
•  Muliggøre kommunikation med kundeservice og yde god service på de spørgsmål, du har til os som kunde
•  Gennemføre analyser af bestillinger og udføre udsendelse af nyhedsbrev og SMS´er med tilbud (både generelle og målrettede)
•  For at kunne gennemføre analyser og markedsundersøgelser
•  Analysere din adfærd på vores hjemmeside for at udvikle, levere og forbedre vores webshop og dens tjenester
•  Analyse af hvilke af vores varer, du er interesseret i, tjenester og tilbud du har været interesseret i, hvilke nyhedsbreve du har interageret med, oplysninger om dine indkøb for at give dig tilbud, som vi tror passer til dig. Disse oplysninger kan vi derefter overlade til vores samarbejdspartnere. Dette sker i så fald helt anonymiseret
•  For at sende dig oplysninger og markedsføring via digitale kontaktveje, fx Facebook og Instagram, så du har en aktiv kundeforbindelse med os. Bemærk at du når som helst kan takke nej til dette.
•  For at kunne give dig relevante anbefalinger, tilbud og tilpassede tjenester baseret på hvad andre med lignende adfærdsmønstre har interesseret sig for eller søgt efter på vores webshop
•  For at sende vigtige beskeder om ændringer i vores vilkår og policies
•  For at kunne opfylde juridiske forpligtelser, fx med hensyn til krav i bogføringsloven


Hvor længe gemmes oplysningerne?

Når du indtaster dine oplysninger til Bangerhead giver du tilladelse til, at Bangerhead registrerer, lagrer og behandler de angivne personoplysninger til de angivne formål. Bangerhead gemmer dine personoplysninger så længe du er kunde hos os, dvs. så længe du ikke har afmeldt din konto hos Bangerhead. Vi fjerner og i visse tilfælde anonymiserer vi personoplysninger på kunder, som ikke længere er aktive, vi gemmer højst dine oplysninger i syv år fra du blev inaktiv kunde hos os.


Hvad er dine rettigheder?


Ret til adgang

Du har ret til at kræve en kopi af de personoplysninger vi har om dig i et struktureret format, retten til dataportabilitet omfatter kun oplysninger, som du selv har givet til os. Dette gøres nemmest ved at logge ind på Mine sider og bede om dem, når du er logget ind. Hvis vi modtager en forespørgsel om dine personoplysninger, kan vi vælge at bede om yderligere oplysninger for at sikre os hvilke oplysninger du gerne vil læse og at vi udleverer oplysningerne til den rette person. Behandlingstiden kan tage op til 30 dage.

Ret til at rette i oplysningerne

Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du kræve at oplysningerne bliver rettet.

Ret til sletning

Du har ret til at kræve sletning af de personoplysninger, som vi behandler: Hvis du forlanger sletning af personoplysninger, kan vi ikke altid imødekomme dit ønske, blandt andet hvis:

•  Oplysningerne er nødvendige for at stille den tjeneste eller produkt til rådighed, som du har bestilt.
•  Vi har tvingende berettigede årsager til at beholde dine personoplysninger, som vejer tungere end din integritetsinteresse.
•  Personoplysningerne skal gemmes for at opfylde en juridisk forpligtelse.

Ret til at gøre indvendinger mod visse behandlingsformer:

Du har ret til at forlange, at vi begrænser behandlingen af dine personoplysninger. For eksempel ved at gøre indvendinger mod at dine oplysninger anvendes i markedsføringsøjemed. Du kan når som helst kontakte os for at afbryde markedsføring mod dig som kunde, enten direkte gennem oplysningerne i reklamen, gennem vores kundeservice eller ved at logge ind på Mine sider, hvor du også kan kræve en udskrift og en fuldstændig sletning af dine personoplysninger.

Vi må dog gerne fortsætte med at behandle dine oplysninger, selvom du har modsat dig behandlingen, hvis vi har tvingende berettigede grunde til behandlingen, som vejer tungere end din integritetsinteresse.

Hvis dine oplysninger behandles på grund af, at du har givet samtykke til behandlingen, har du når som helst ret til at tilbagekalde dit samtykke.

Hvor lagres dine personoplysninger?

De oplysninger vi indsamler om dig lagres hovedsageligt indenfor EU/EES (det europæiske samarbejdsområde), men når Bangerhead bl.a. har en underleverandør eller samarbejdspartner i et land udenfor EU/EES kan sådanne overførsler til lande udenfor EU/EES være nødvendige. Alle sådanne overførsler af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning. Ved at godkende denne policy giver du samtykke til, at dine personoplysninger kan overføres til lande udenfor EU/EES.


Hvordan beskyttes dine personoplysninger?

Vi arbejder konstant med at gennemføre alle de hensigtsmæssige tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som kræves i hvert enkelt tilfælde for at beskytte dine personoplysninger og i øvrigt sikre, at behandlingen sker i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi har implementeret sikkerhedsrutiner og organisatoriske foranstaltninger, for at beskytte dine personoplysninger, såsom certificeringsteknikker til webbrowsere. Det er kun de personer, som rent faktisk har brug for at behandle dine personoplysninger, for at vi kan opfylde vores angivne formål, der har adgang til dem. Adgangen til de steder, hvor personoplysningerne lagres, er begrænset. Endvidere anvender vi firewalls for at beskytte og forhindre uberettiget adgang til netværket.


Klagemål til tilsynsmyndighederne

Hvis du synes, at vi håndterer dine personoplysninger på en forkert måde, må du gerne kontakte os. Du har også ret til at indgive et klagemål til tilsynsmyndigheden Datainspektionen.


Links på hjemmesiden

Hjemmesiden kan indeholde links til andre hjemmesider. Denne fortroligheds- og integritetspolicy omfatter kun hjemmesiden. Når du linkes videre til en anden hjemmeside opfordres du derfor til at læse den personoplysningspolicy, som gælder på den side. Bangerhead tager ikke ansvar for andre hjemmesiders behandling af dine personoplysninger.

 
Ændringer i denne fortroligheds- og integritetspolicy

Bangerhead forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i denne fortroligheds- og integritetspolicy i den udstrækning ændringerne er nødvendige, for fx at opfylde nye legale eller tekniske krav. Alle ændringer af denne Integritetspolicy bliver publiceret på hjemmesiden.


Information om cookies

Bangerhead anvender cookies for at forbedre din kundeoplevelse og give dig relevante informationer og tilbud. Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer og som gør det muligt at bevare din forbindelse til hjemmesiden. Cookies anvendes til visse funktioner, som forbedrer hjemmesiden for brugeren eller giver os statistik om brugen af siden. Ved at godkende Bangerheads almene vilkår og/eller denne fortroligheds- og integritetspolicy og/eller bruge Bangerheads hjemmeside, giver du samtykke til behandlingen af cookies i overensstemmelse med det, som står her. Hvis din webbrowser er indstillet til ikke at acceptere cookies, kan du ikke foretage nogen bestilling på vores side. Du kan let ændre dette under indstillinger i din webbrowser.


Sådan kontakter du os

For yderligere information om håndtering af personoplysninger, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:


Bangerhead AB

Riddargatan 35, 114 57 Stockholm

Mail: gdpr@bangerhead.dk