Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Great Deal

amika Amika Blockade Heat Defense Serum (50ml)

215 kr
269 kr Vejl. pris  (-20%)
Køb nu!
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Hold øje med "Great Deal"-mærket på Bangerhead. Mærket betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser. Priserne, og hvilke produkter der er inkluderet opdateres løbende, og er ikke inkluderet i kampagner.

Blockade Heat Defense Serum er et varmebeskyttende serum, som på en effektiv måde beskytter håret ved anvendelse af varmeværktøj samtidigt med, at det giver næring, glans og reducerer krus. Indeholder blandt andet et af verdens mest næringsrige bær, havtorn. Serummet trænger ind i håret og skaber et lag, som beskytter mod fugttab samtidigt med, at det gør håret blødt. Passer til alle hårtyper og tynger ikke håret. Uden sulfater og parabener.

Læs mereLæs mindre
: Naturlig
Konsistens: Serum
Volume: 50 ml
Information
Alt. 1: Fordel 2-3 pumpetryk jævnt i håret inden varmestyling. Alt. 2: Applicer 1-2 pumpetryk jævnt i mellemlængder og spidser efter styling for at udglatte flyvsk hår, give glans og neddæmpe krus.
Brug
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn/Argousier) Fruit/Seed Oil, Fragrance/Parfum, Benzyl Benzoate, Hydroxycitronellal, Limonene, Citronellol, Coumarin
Ingredienser
Artnr: B071758
Fra vores Magazine
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produkt har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre købte også
-21%
Selling fast
By Bangerhead
11 kr Ord. pris 14 kr (-21%)
138 kr Vejl. pris 172 kr (-20%)
1
Great Deal
Anastasia Beverly Hills
149 kr Vejl. pris 186 kr (-20%)
2
Great Deal
250ml
Bumble and bumble
165 kr Vejl. pris 206 kr (-20%)
Luk