💄Op til 25% rabat på næsten hele vores sortiment 💄
Favorit
Kurv
Kurv ()
-25%
Selling fast

Bangerhead Bangerhead Soft Spot Softening Conditioner (300ml)

89 kr / 67 kr
89 kr Vejl. pris 
Antal: 
Køb nu!
Sendes indenfor 24h

Vi har været i branchen i over ti år, og vi har testet så godt som alt. At finde den perfekte rutine er dog lettere sagt en gjort, og derfor henvendte vi os til Jer.For et stykke tid siden bad vi om jeres hårdrømme, og udfra disse drømme skabte vi den ultimative blødgørende balsam. Soft Spot Conditioner booster håret med fugt og næring uden en tung følelse. Du får stærke, bløde, glansfulde længer og en dejlig let og luftig følelse i hovedbunden. En lille advarsel er dog nødvendig: Soft Spot gør længderne så silkeglatte, at du muligivis for et behov for at røre ved dem hele tiden.

I jeres hårdrømme var der et tilbagevendende tema, som blev nævnt mere end noget andet. I drømte om velduftende hår. Jeres ønske er vores lov og Soft Spot har, som i jeres drømme, en næsten afhængighedsskabende duft. Den søde og varme duft er sofistikeret: Den tager aldrig over, men får tankerne at vandre til en varm juliaften, en smuk solnedgang og jordbæris.

Soft Spot Conditioner er efter jeres ønsker fri for parabener og sulfater, og så er den selvfølgelig produceret i Sverige. Soft Spot er vegansk og gør håret blødt ved hjælp af arganolie.

Læs mereLäs mindre
Fordele: Blødgørende, Forstærkende, Fugtgivende
Hårtype: Skadet hår, Tørt hår
Størrelse: 300ml
Information
Brug
Noter at ingredienslisten kan have ændret sig. Ved allergi og/eller overfølsomhed, kontakt vores kundeservice inden køb. aqua, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, cetyl alcohol, argania spinosa kernel oil, guar hydroxypropyltrimonium chloride, glycerin, caprylyl glycol, lactic acid, phenoxyethanol, hexyl cinnamal, limonene, parfum.
Ingredienser
Artnr: B054227
Kategorier : HårplejeBalsamBalsam
Relaterede tilbud
-25%
Bangerhead
134 kr 178 kr
Bangerhead
287 kr
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produkt har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre købte også
-25%
67 kr 89 kr
162 kr 162 kr Vejl. pris 299 kr
-25%
71 kr 95 kr
1
-25%
-25%
83 kr 110 kr
1
-25%