Vores bedste tips for en professionel påføring af concealer

Sådan påfører du concealer perfekt hver eneste gang.

Den ultimative concealer synes ikke. Dækker bumser, dølger mørke ringe og giver dig et friskt, strålende look uanset hvor mange timers søvn du har fået. Den nye Original Liquid Mineral fra bareMinerals er en ultralet vegansk concealer, som gør alt det med næste generations formel, uden unødige tilsætningsstoffer som silikone, talkum eller olie.

Vil du få det maksimale ud af din concealer? Se vores tips for professionel påføring.


Nyhed: bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer.

Original Liquid Mineral Concealer fra bareMinerals føles let på huden, samtidigt som den næringsrige, fugtgivende formel holder hela dagen uden at blive kaget. Nøgleingredienserne er mineraldækkede micaperler som synligt lyser huden op for at mindske synligheden af mørke ringe og ujævnheder. Ekstrakt af hvid åkande hjælper samtidigt med at berolige og genfugte den følsomme hud under øjnene, for et fyldigere look med mindre fine linjer.


Så skjuler du mørke ringe.

1. Vælg en concealer med en farve som er 1-2 nuancer lysere end din hudtone.

2. Dut tre prikker med concealer på området under øjet med applikatoren og stryg så forsigtigt udad med fingrerne eller en børste, vi foreslår bareMinerals Max Coverage Concealer Brush.

3. Hvis du vil have mere dækning, påfør endnu et ”dut” og byg op indtil du får det ønskede resultat.


Sådan korrigerer du ujævnheder.

1. Vælg en concealer med en nuance som matcher din hudtone.

2. Påfør direkte med hjælp af applikatoren på den ujævnhed som du vil skjule og blend forsigtigt farven ind i huden med hjælp af dim ringefinger eller en børste.

Tip! Hvis du bruger flydende foundation, påfør concealer efter din foundation. Hvis du bruger en pudderfoundation, påfør concealer først.

Shop concealeren.

Filtre
1 produkter
bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer
bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer

253 kr 253 kr Vejledende pris 

0
New

Op til 30% rabat på udvalgte produkter >