Sommerrutine fra Estée Lauder

Sådan fikser du sommerrutinen.

Om sommeren vil vi have rutiner, der er fugtgivende og som beskytter, og gerne produkter som har en let formel. Desuden ønsker vi i varmen en base som kan ånde, og som holder sig frisk en hel sommerdag. Er det ikke sandt? Det er med det i mente, at vi har valgt at fremhæve produkterne nedenfor, hvad tror du om denne rutine under sommaren?


En god start på dagen.

Og hvordan kan en sommerrutine så se ud? spørger du os, så havde vi satset på, at starte med en mild eksfoliering, der letter cellefornyelsen samtidigt som du får mere glød til din hud. Med andre ord, så havde vi startet med Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner. Derefter skulle du kunne supplere hudrutinen med DayWear Anti-Oxidant Creme SPF15. Og hvorfor lige denne? Helt enkelt fordi den indeholder antioxidanter, der beskytter mod frie radikaler og desuden har SPF15 så du får lettere beskyttelse ved soleksponering.


Et baseprodukt for alle.

Selvfølgelig vil vi have en perfekt base hele året, men under de varme månadere er der mange af os, der tiltrækkes af produkter med lettere dækning. Er du en af dem, så skulle DayWear Sheer Tint Release SPF15 kunne være et perfekt match. Du har også Futurist Hydra Rescue SPF45 hvis du ønsker medium til fuld dækning, og sidst men ikke mindst Double Wear Stay-In-Place Makeup for en høj dækningsevne. Du kan også supplere med en concealer, vi anbefaler Double Wear Instant Fix 24h Concealer, der giver både fugt, dækning og glød.


Glem ikke natrutinen.

Efter timer i solen vil din hud behøve lidt ekstra pleje i løbet af natten. Hvis vi nu skal diskutere Estée Lauder og en god aftenrutine, så er vi tvunget til at nævne deres Advanced Night Repair-serie. En hudplejeserie, der arbejder for at fornye, beskytte, styrke og tilføre fugt mens du sover, så du kan vågne til en hud, der opleves mere ungdommelig. Også Nightwear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme er en favorit, der ligesom dens daglige modsvarende indeholder antioxidanter, og arbejder for at gendanne samt balancere din hud efter en dag på farten. Du finder disse og øvrige produkter lige her under.

Shop produkterne.

Filtre
8 produkter
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
4W1 Honey Bronze
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

fr.255 kr fr.345 kr Vejledende pris 

1
Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF 15 (50ml)
Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF 15 (50ml)

339 kr 435 kr Vejledende pris 

0
Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Spf 45
Estée LauderEstee Lauder Futurist Hydra Rescue Spf 45

379 kr 379 kr Vejledende pris 

0
New
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15
Normal/Combinated Dry
Estée Lauder Double Wear Instant Fix 24 Hour Concealer
Estée Lauder Nightwear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme (50ml)