Peptide 21 fra Peter Thomas Roth

“There is strength in numbers”

Det beviser i hvert fald disse nyheder fra Peter Thomas Roth, de indeholder nemlig 21 peptider, deraf navnet Peptide 21. Denne nye serie hudpleje arbejder for, at effektivt behandle ansigt og hals, og levere en hud med mindre synlige rynker, bedre elasticitet og med mere glød. Nyhederne indebærer en eksfoliering, et serum og en fugtgivende creme. Vi fortæller mere om disse anti-aging nyheder nedenfor.


Forberedende eksfoliering.

Synlige porer, ujævn hudtone og tekstur, fine linjer og rynkor. Med nyheden Peptide 21 Amino Acid Exfoliating Peel Pads kan du behandle samtlige af ovennævnte hudplejedilemmaer. Aminosyrerne i produktet arbejder for at eksfoliere din hud for mere glød, og for at forberede den på efterfølgende hudpleje. Desuden kan du se aminosyre lidt som en byggesten for peptider, defor må vi anbefale at følge op på nyheden med flere nyheder, altså dem du finder nedenunder.


Proppet med peptider.

I den nye hudplejeserie findes også et nyt serum og en fugtgivende creme, med 21 peptider och neuropeptider i respektive. Og hvorfor er det egentlig så godt? Peptider er, kort sagt, små proteiner, der findes i huden og agerer som kommunikatører hudceller imellem, for at fortælle hvordan de skal agere, for at bibeholde bedste hudkvalitet. I disse to nyheder finder du peptider med anti-aging effekt, serummet arbejder for at reducere synlige rynker og fugtcremen gør din hud fast og med spændstighed.

Opdag nyhederne.

Filtre
3 produkter
Peter Thomas Roth Peptide 21 Exfoliating Peel Pads (60pcs)
Peter Thomas Roth Peptide 21 Exfoliating Peel Pads (60pcs)

383 kr 479 kr 479 kr Vejledende pris 

0
New
Peter Thomas Roth Peptide 21 Lift & Firm Moisturizer (100ml)
Peter Thomas Roth Peptide 21 Lift & Firm Moisturizer (100ml)

575 kr 719 kr 719 kr Vejledende pris 

0
New
Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum (30ml)
Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum (30ml)

919 kr 1149 kr 1149 kr Vejledende pris 

0
New