Parfumer til efteråret

Parfumer til efteråret.

Er din parfumegarderobe forberedt til efterårets noter? Hvis ikke så har vi nogle tips til dig. Vi præsenterer nogle storfavoritter og nogle relativt nye parfumer på dufthylderne. Hvordan lugter dit efterår?


Gucci.

En evigt blomstrende have. Gucci Bloom Profumo di Fiori leverer et twist på Gucci Bloom eftersom, at du i denne lancering finder både tuberos og jasmin, hvilket resulterer i en duft af friske grønne områder kombineret med mere fyldige blomster. Du oplever også en varmere tone takket være både ylang ylang og sandeltræ, der udgør parfumens base.


Acqua di Parma.

Her kommer også en parfume med noter inspireret af naturen. Eller denne parfume er ikke bare inspireret af naturen, den kommer fra naturen, 99% af dens indhold er nemlig af naturlig oprindelse. Parfumen åbner med bergamot, grapefrugt, citron og peber for så at præsentere sit hjerte; lavendel. Acqua di Parma Colonia Futura afsluttes med vetiver for et træagtigt og jordnært touch.


Zarkoperfume.

I denne parfume fra Zarkoperfume har du lidt lignende topnoter som ovenstående parfume. I Zarkoperfume The Lawyer finder du nemlig også bergamot og citron suppleret med mandarin. Men så slutter lighederne også. Efter det følger nemlig noter af krydderier, mørk chokolade og hvid orkidé, for til sidst at præsentere en mere rig akkord . Virkelig en unik unisexduft.


Tom Ford.

Vi kan slette ikke få nok af Tom Ford, det samme virker til at gælde for parfumefantaster rundt om i verden også, det er faktisk en af Tom Fords mest populære parfumer. Ikke så mærkeligt når man tænker på, at Tom Ford Black Orchid leverer en sensuel duft med, ikke så overraskende, noter af sort orkidé. Duften er varm, fyldig og luksuriøs, og den føles både innovativ og klassisk.

Shop parfumerne.

Filtre
4 produkter
Tom Ford Black Orchid Parfum
100ml 50ml
Tom Ford Black Orchid Parfum

fr.1025 kr fr.1025 kr Vejledende pris 

0
New
Zarkoperfume The Lawyer EDP (100ml)
Zarkoperfume The Lawyer EDP (100ml)

845 kr 845 kr Vejledende pris 

0
New
Gucci Bloom Profumo EdP
100ml 50ml 30ml
Gucci Bloom Profumo EdP

fr.555 kr fr.555 kr Vejledende pris 

0
New
Tom Ford Black Orchid EdP
100ml 30ml 50ml
Tom Ford Black Orchid EdP

fr.409 kr Vejledende pris 

0