Naturligt brun uden sol

Ingen sol behøves.

Foråret og sommerens bedste tilbehør er unægteligt en solbrun hud. Men den er ikke værd, at risikere hudens sundhed for. Selvfølgelig vender vi os i stedet til de brun-uden-sol produkter, der gør, at vi kan få en mørkere hudtone mere skånsomt. Som eksempelvis nyheden BioTreat Self Tan Drops fra Estelle & Thild. Vi fortæller mere lidt længere nede.


En mere solbrun hud.

Ønsker du en farve der kan bygges op, en intensivitet der afgøres af antallet af dråber, og en formul der påføres med en valgfri ansigtscreme? Så er du havnet det helt rigtige sted. Denne nyhed, som er med vegansk og certificeret organisk indhold, gør at vi får en naturlig solbrun hud med fabrikerede midler. Den bedste løsning, hvis du vil bibeholde god hudhelse, men også ønsker lidt mere farve.


Plejende egenskaber.

Den giver ikke bare skæret af dage i solen, den virker også plejende takket være fugtgivende hyaluronsyre og beroligende aloe vera. Suppler blot din fugtgivende creme med nogle dråber af BioTreat Self Tan Drops. 2-5 dråber hvis du ønsker let til medium effekt, og 4-7 dråber hvis du ønsker en mere intensiv nuanceforandring. Nyheden passer desuden perfekt til alle hudtyper. Solen behøves ikke længere for en naturlig solbrun hud.

Opdag nyheden.

Filtre
1 produkter
Estelle & Thild Self Tan Drops (30ml)
Estelle & Thild Self Tan Drops (30ml)

215 kr 269 kr 269 kr Vejledende pris 

0
New