Infuseret med hyaluronsyre

Hyaluronic fra By Terry.

Fællesnævneren hos disse produkter er hyaluronsyre. En fugtbombe som gør, at du oplever en hud som føles strammare med mere elasticitet og fasthed, og med mindre synlige linjer. Ingrediensen som desuden beskytter og styrker hudens beskyttelsesbarriere virker også reparerende. Det er altså vidunder-ingrediensen som du finder i serien Hyaluronic fra By Terry. I denne serie findes der desuden nu også et nyt produkt, det præsenterer vi nedenfor.


Starten på succén.

Produktet som satte det hele i gang var By Terry Hyaluronic Hydra-Powder. Den både fikserer din makeup og leverer en helt vidunderlig finish. Det perfekte produkt at afslutte din makeup med hvis du ønsker et mere mat, men stadig naturligt resultat. Et rigtigt drømmeprodukt til dig, der oplever, at din hud bliver blank i løbet af dagen.


Seneste tilskud.

Nu findes der altså yderligere et produkt med samme tema som ovenstående, nemlig By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder. Den mest væsentlige forskel her er, at de taget det allerede ikoniske finishingpudder og har skabt en kompakt variant i stedet. Du kan altså forvente dig præcis samme resultat, spørgsmålet er bare hvilken formel du foretrækker?


Mere dækkende.

Forresten, du har vel ikke misset, at Hyaluronic Hydra-Powder også kommer i en farvet version med otte forskellige nuancer? Ønsker du endnu mere dækning med samme plejende egenskaber, så skal vi selvfølgelig tipse om Hyaluronic Hydra Foundation. Fra let til fuld dækning og desuden med SPF30. Du finder produkterne her under.

Shop produkterne.

Filtre
4 produkter
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (10g)
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (10g)

247 kr 309 kr Vejledende pris 

0
By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder
By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder

259 kr 345 kr Vejledende pris 

0
New
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil

266 kr 355 kr Vejledende pris 

0
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation

314 kr 419 kr Vejledende pris 

0