Hudplejetips til kroppen

Kropspleje til sommeren.

Det er vel sådan, at din krop behøver lidt ekstra pleje nu hvor det er sommer. Solcreme ved vi, at du ikke skulle gå en dag uden allerede, ikke sandt? Men din krop kan behøve meget mere end bare beskyttelse mod soleksponering. Vi har nogle tips til dig, som vi tror, skulle kunne komme vel til hænde nu under sommeren.


Eksfoliering til kroppen.

At din hud føles tør er ikke et helt ualmindeligt dilemma i disse tider. Men inden du kaster dig over fugt, kan det være fordelagtigt at bruge en eksfoliering for at blive fri for alle de døde hudceller på huden. Akademikliniken Pure Body Peel er en gel med fine korn, der forfiner din hudstruktur, og gør din hud mere modtagelig for efterfølgende hudpleje.


Blødgørende og fugtgivende.

Herefter kan du benytte dig af et fugtgivende produkt. Vi anbefaler Dermalogica Phyto Replenish Body Oil, som er en plejende kropsolie, der ikke bare blødgør din hud, den beroliger og gendanner den også. Er du mere til en body lotion, så kan vi anbefale Akademikliniken Pure Body Boost, perfekt til tør hud, der behøver næring og fugt.


Reducer celluliter.

Måske ønsker du dig mere fra din kropspleje. Snakker vi om produkter der reducerer synlige celluliter, så kan det være, at comfort zone har løsningen til dig. Her finder du blandt andet Body Strategist Cream Gel og Body Strategist Thermo Cream der arbejder for at modvirke eller alternativt reducere synligheden af eksisterende celluliter.


Naturligt brun uden sol.

Det er bestemt ikke urimeligt, at du, præcis som vi, vil matche sommeren med en solbrun hud. Clarins Self Tanning Milky-Lotion giver en naturlig nuance på både kroppen og i ansigtet. Også James Read Coconut Dry Oil Tan Body giver bare en mild nuance. Kropsolien giver en gradvis farve. Vil du derimod have en mere intensiv nuance så er Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse Extra Dark som skabt for dig.

Shop produkterne.

Filtre
6 produkter
Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse Extra Dark (150ml)
Akademikliniken Pure Body Boost (200ml)
Akademikliniken Pure Body Boost (200ml)

289 kr Vejledende pris 

0
Clarins Self Tanning Milky-Lotion (125ml)
Clarins Self Tanning Milky-Lotion (125ml)

215 kr Vejledende pris 

0
Akademikliniken Pure Body Peel (150ml)
Akademikliniken Pure Body Peel (150ml)

275 kr Vejledende pris 

0
Dermalogica Phyto Replenish Body Oil (125ml)
Dermalogica Phyto Replenish Body Oil (125ml)

337 kr 425 kr Vejledende pris 

0
comfort zone Body Strategist Thermo Cream (200ml)
comfort zone Body Strategist Thermo Cream (200ml)

559 kr 559 kr Vejledende pris 

0
New