Equilibrium fra Hourglass

Find balance i din hudplejerutine med Hourglass Equilibrium.

Når din hud er i ubalance kan den føles tør, irriteret, opstrammende eller olieret. Vejen til en mere balanceret hud handler om at gendanne huden, så den føles blød og medgørlig. Her kommer Hourglass Equilibrium Collection ind i billedet. Stjerneingrediensen i serien er Cell Balancing Complex, en unik blanding af kraftfulde, plantebaserede lipider, som arbejder for at balancere, gendanne og fornye hudbarrieren. Eftersom Hourglass værner om vores omverden, er alle produkter i serien veganske og cruelty-free.


Fugtgivende skumrens.

Enhver hudplejerutine starter med en god ansigtsvask. Den nye Equilibrium Rebalancing Cleanser er en cremet rens med et fyldigt skum, som fjerner urenheder og giver intensiv fugt. Ekstrakt fra Agastache Mexicana Flower indlåser fugt og mindsker inflammation i huden. Mat og stresset hud får en frisk udstråling. Brug morgen og aften for at gendanne hudens balance.


Jævnere hud med essence.

Har du problem med overfladetør hud? Så kan en essence gøre hele forskellen. Nyheden Equilibrium Restoring Essence er et vigtigt trin i rutinen for at få en balanceret hud. Klap denne superfugtgivende formel ind i huden med fingrerne, den synker straks ind i huden og bygger en beskyttende barriere mod miljøforureninger. Tips! Anvend som en primer inden makeup for at bløde huden op, tilfør fugt og udjævn huden.


Blød balm til øjenområdet.

Sæt øjnene i fokus med den nye Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm. Denne magiske øjencreme giver øjeblikkeligt fugt til øjenområdet og holder i op til otte timer. Den udfylder fine linjer og rynker, samtidigt som hævelser dæmpes. Din hud får desuden en fantastisk ny udstrålning! Påfør under øjnene langs med øjenvenet med lette bevægelser, hver aften.


Must-haves for hud i balance.

Du ved vel allerede, at SPF er vigtigt at bruge hele året? Equilibrium Day Fluid med SPF30 er en letvægts dagcreme, som tilfører fugt og beskytter huden, samtidigt som hudtonen og teksturen forbedres. I løbet af natten repareres vores hudceller og Equilibrium Night Skin Active Serum hjælper med at beskytte mod synlige alderstegn ved at booste hudcelletilvæksten. Et banebrydende leveringssytem slusser de aktive ingredienser dybt ind i huden, der hvor de gør mest nytte.

Shop Hourglass Equilibrium Collection.

Filtre
7 produkter
Hourglass Equilibrium Restoring Essence (120ml)
Hourglass Equilibrium Restoring Essence (120ml)

455 kr455 krVejledende pris 

0
New
Hourglass Equilibrium Rebalancing Cream Cleanser (110ml)
Hourglass Equilibrium Rebalancing Cream Cleanser Travel (27ml)
Hourglass Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm
Hourglass Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm

660 kr660 krVejledende pris 

0
New
Hourglass Equilibrium Spf 30 Day Fluid
Hourglass Equilibrium Spf 30 Day Fluid

809 kr970 krVejledende pris 

0
Hourglass Equilibrium Biomimetic Skin Active Serum

Op til 30% rabat på udvalgte produkter >