Eco Therapy Revive fra Maria Nila

Eco Therapy Revive fra Maria Nila.

At Maria Nila udvikler, producerer og lancerar hårpleje med holdbarhed i fokus er ikke en stor hemmelighed. Det er den nye serie Revive, som nu er blevet lanceret heller ikke længere. Med denne hårplejeserie tager Maria Nila miljøfokus et skridt længere. Vi fortæller mere om denne dyr- og naturvenlige produktserie nedenfor.


Produkterne.

I serien finder du shampoo, balsam og hårkur. En 3-trinsrutine, der arbejder for at detoxe dit hår, takket være micellær teknik, for at balancere dit hår med aloe vera, og for at styrke dit hår med botaniske proteiner. Serien er produceret med hensyn til både dyr og natur. Naturligt og organisk indhold certificeret af ECOCERT, med emballage lavet af plastaffald fra havene.


Indholdet.

Produkterne indeholder micellære molekyler, der skånsomt, men stadig effektivt, fjerner overflødig olie. Aloe vera, som du også finder i produkterne, arbejder desuden for at blødgøre og berolige, perfekte egenskaber for at bibeholde en sund hovedbund. Desuden indeholder de protein fra kål, gulerød og citron, der gør, at dit hår får lettere ved at binde og bibeholde fugt.

Opdag Eco Therapy Revive.

Filtre
3 produkter
Maria Nila Eco Therapy Revive Shampoo
350ml 100ml
Y
Maria Nila Eco Therapy Revive Shampoo

fr.109 krfr.109 krVejledende pris 

0
New
Maria Nila Eco Therapy Revive Conditioner
300ml 100ml
Y
Maria Nila Eco Therapy Revive Conditioner

fr.109 krfr.109 krVejledende pris 

0
New
Maria Nila Eco Therapy Revive Masque (250ml) Y
Maria Nila Eco Therapy Revive Masque (250ml)

245 kr245 krVejledende pris 

0
New