Bedstsælgende primer findes nu til området omkring øjnene

Sæt øjnene i fokus med en perfekt primer.

Bobbi Brown følger op på sin bedstsælgende Vitamin Enriched Face Base med en spændende nylancering til øjnene: Vitamin Enriched Eye Base. Præcis som sin populære forgænger fungerer det nye produkt både som en fantastisk moisturizer og primer, men nu til det følsomme øjenområde. Vitamin Enriched Eye Base er fyldt med herlige vitaminer og næring som forbedrer hudens udseende og struktur, samtidigt som du får en mere holdbar makeup.


Basen for en succesfuld øjenmakeup.

Når du vil lykkes med en naturlig concealer under øjnene er fugt alfa omega. Vitamin Enriched Eye Base plejer den tynde hud og giver øjeblikkeligt en synlig plumberende effekt. Når huden bliver fugtet får den et fyldigere udseende med mindre synlige linjer. Denne alt-i-en-øjencreme fungerer glimrende som primer til øjenmakeup, og gør, at din concealer både ser jævnere ud og holder længere. Resultatet bliver et mere vågent blik med mindre synlige mørke ringe under øjnene.


Multivitamin for huden.

Den lette formel er som en multivitamin for din hud med en plejende blanding af vitamin B3, B5, B6, B9 og B12. Sodium hyaluronate hjælper samtidigt med at bevare fugten som var det en svamp. Øjencremen indeholder desuden sheasmør som langsigtet forbedrer hudens elasticitet og glød. Tag lidt af produktet på dine ringefinger og klap forsigtigt cremen ind langs øjenbenet. Kombiner gerne med Vitamin Enriched Face Base.

Shop produkterne.

Filtre
2 produkter
Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base
Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base

350 kr 350 kr Vejledende pris 

0
New
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)

440 kr 440 kr Vejledende pris 

0

Op til 30% rabat på udvalgte produkter >