Banana Bright fra Ole Henriksen

Lyster à la Ole Henriksen.

Vi drømmer alle om den der naturligt strålende hud. Du har vel ikke misset at Ole Henriksen lykkedes med at forvirkelige den? Hele sortimentet stræber efter den der perfekte Ole-glow, men er der en serie, der gør det lidt ekstra godt, så er det Banana Bright. Vi fortæller hvordan du kan bruge produkterne nedenfor.


Ansigtsserum.

Hvad indeholder 15% vitamin C (højeste koncentration blandt den daglige hudpleje fra Ole Henriksen), hyaluronsyre, vitamin E og 5% PHA? Den seneste nyhed fra Banana Bright-serien, og også første trin for at opnå den der Ole-glow. Banana Bright Vitamin C Serum resulterer i en fyldig, genfugtet hud, med mere glød og som desuden er beskyttet mod ydre belastninger.


Øjencreme.

Her kan du så påføre Truth C-Rush Brightening Gel Creme, en ansigtscreme, der drukner din hud i fugt i op til 24 timer. Øjenområde gemmer du dog for i stedet at påføre Banana Bright Eye Crème, en øjencreme som gør, at du ser friskere ud øjeblikkeligt. Hvad gør den? Udover at virke glødgivende, så har den også anti-aging effekt gennem at tackle rynker og fine linjer.


Primer.

Måske vil du efter din hudplejerutine supplere din strålende hud med makeup? Glem i så fald ikke at påføre en primer i mellem, for at få en mere holdbar sminkning. Banana Bright Face Primer er desuden ikke bare en primer, den kan også bruges som et standalone-produkt for lidt ekstra glød eller til og med som en highlighter.

Shop produkterne.

Filtre
4 produkter
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (15ml)

279 kr 349 kr Vejledende pris 

0
Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum (30ml) Y
Ole Henriksen Truth Banana Bright Primer (30ml)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Primer (30ml)

292 kr 365 kr Vejledende pris 

0
Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme (50ml)