💄Op til 25% rabat på næsten hele vores sortiment 💄
Favorit
Kurv
Kurv ()
-%
Selling fast

Ardell Ardell Double Up Lashes

35 - 52 kr
Vejl. pris 
201
202
203
204
205
206
Fri fragt over 399 Autoriseret forhandler
Gave ved køb
Få vores Bangerhead September Beauty Box til en værdi af 1800 kroner, når du køber valgfrie produkter for mindst 1500 kroner! Gælder så længe lager haves.

Kunstige øjenvipper er den kategori inden for beautysegmentet, der er allermest i fremgang. De seneste tre år har stigningen været på over 300%! Ardell var det første varemærke på markedet og er uden sammenligning det største.

Ardell indgår i gruppen AII, som har nogle af verdens mest solgte varemærker i sin portefølje, herunder China Glaze, Andrea, IBD, 5-second samt over 30 andre mærker.

Ardell er et førende mærke inden for kunstige øjenvipper, og succesen skyldes i høj grad, at man har været tro mod målsætningen om at give kvinder flotte og uimodståelige øjne. Eventyret begyndte tilbage i 1971, da Arnold Miller grundlagde Ardell sammen med sin kone, Sydell Miller. Navnet Ardell er en kombination af fornavnene Arnold og Sydell. Med lanceringen af Ardell Duralashes, den første serie med individuelle vipper, oplevede virksomheden noget af et væksteventyr, og snart så man Ardells strip lashes og individuelle vipper på hylderne i tusindvis af butikker og saloner.

American International Industries købte Ardell i 1980 og har opbygget verdens største varemærke med et produktudvalg af høj kvalitet til hjemmebrug, herunder kunstige øjenvipper, øjenbrynsprodukter og tilbehør. Med andre ord tilbyder Ardell et komplet look til at skabe fængslende øjne. Ardells kunstige vipper er behagelige og nemme at anvende. Ardell tilbyder desuden forskellige varianter, der passer til kundens individuelle humør, personlighed og livsstil.

Dette er en favorit blandt makeup-artister, kendisser og alle, som ønsker at gøre brug af kunstige øjenvipper. Millioner af kvinder gør brug af Ardells produkter i deres morgenrutine. Ardell tilbyder mange stilarter inden for hele og individuelle vipper med en komplet serie, hvor der medfølger lim og øjenvippebukker. Ardells individuelle vipper gør brug af en patenteret ”knot-free”-teknologi. Vipperne kan bruges igen og igen.

To par vipper i én. Giver ekstra volumen.

Læs mereLæs mindre
Hårtype: Normalt hår
Nuance / Farve: Sort
Produktserie: Ardell Double Up Lashes
Information
Brug
Ingredienser
Artnr: B027101r
Fra vores Magazine
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produkt har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre købte også
776 778
Ardell
50 kr Vejl. pris 69 kr
Gave
Selling fast
169 kr Vejl. pris 258 kr Du sparer 89 kr
2
Gave
165 kr Vejl. pris 258 kr Du sparer 93 kr
-13%
Gave
NYX Professional Makeup
65 kr Vejl. pris 86 kr
1
-10%
Gave
NYX Professional Makeup
54 kr Vejl. pris 72 kr
78 kr Vejl. pris 159 kr Du sparer 81 kr