Ardell Double Up Lashes i gruppen Makeup / Øjne / Kunstige øjenvipper hos Bangerhead.dk (B027101r)
Ardell Double Up Lashes
Y

Ardell
Ardell Double Up Lashes

69 kr Vejledende pris 
Antal:

Fri fragt over 399kr!

Sendes indenfor 24 timer

Gave ved køb
Fås også som sæt
I magasin (
)
Ardell
Mere fra Ardell
Om produktet Artnr: B027101r

Kunstige øjenvipper er den kategori inden for beautysegmentet, der er allermest i fremgang. De seneste tre år har stigningen været på over 300%! Ardell var det første varemærke på markedet og er uden sammenligning det største.

Ardell indgår i gruppen AII, som har nogle af verdens mest solgte varemærker i sin portefølje, herunder China Glaze, Andrea, IBD, 5-second samt over 30 andre mærker.

Ardell er et førende mærke inden for kunstige øjenvipper, og succesen skyldes i høj grad, at man har været tro mod målsætningen om at give kvinder flotte og uimodståelige øjne. Eventyret begyndte tilbage i 1971, da Arnold Miller grundlagde Ardell sammen med sin kone, Sydell Miller. Navnet Ardell er en kombination af fornavnene Arnold og Sydell. Med lanceringen af Ardell Duralashes, den første serie med individuelle vipper, oplevede virksomheden noget af et væksteventyr, og snart så man Ardells strip lashes og individuelle vipper på hylderne i tusindvis af butikker og saloner.

American International Industries købte Ardell i 1980 og har opbygget verdens største varemærke med et produktudvalg af høj kvalitet til hjemmebrug, herunder kunstige øjenvipper, øjenbrynsprodukter og tilbehør. Med andre ord tilbyder Ardell et komplet look til at skabe fængslende øjne. Ardells kunstige vipper er behagelige og nemme at anvende. Ardell tilbyder desuden forskellige varianter, der passer til kundens individuelle humør, personlighed og livsstil.

Dette er en favorit blandt makeup-artister, kendisser og alle, som ønsker at gøre brug af kunstige øjenvipper. Millioner af kvinder gør brug af Ardells produkter i deres morgenrutine. Ardell tilbyder mange stilarter inden for hele og individuelle vipper med en komplet serie, hvor der medfølger lim og øjenvippebukker. Ardells individuelle vipper gør brug af en patenteret ”knot-free”-teknologi. Vipperne kan bruges igen og igen.

To par vipper i én. Giver ekstra volumen.

Hårtype: Normalt hår
Produktserie: Ardell Double Up Lashes
Kampagne:
Antal:
0
Kampagnestart:
Kampagne slut:
Benyttelse
Ingredienser

Why we love it

0

Baseret på 0 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
Giv din mening
+ Fler recensioner

Andre har også købt

Y
Bangerhead Professional Fresh Me Up (250ml)

37 kr 49 kr 49 kr Vejledende pris 

1
Y
Sweed Lashes Gabbi

67 kr 89 kr 89 kr Vejledende pris 

0
Y
Anastasia Beverly Hills Brow Definer

150 kr 164 kr 200 kr Vejledende pris 

0
Y
theBalm Bahama Mama

124 kr 169 kr Vejledende pris 

0

Senest set på

Y
Ardell Double Up Lashes

fr.35 kr fr.49 kr fr.69 kr Vejledende pris 

0

Op til 25% på næsten alt. Se kampagnevilkår > >