3 trin til en velstående hud med Tata Harper

3 trin for velstående hud med Tata Harper.

Vi er intet mindre end besatte af Tata Harpers naturlige hudplejeprodukter. Disse grønne skønheder byder på højkvalitative ingredienser og hurtige resultater - hvad mere kan man ønske sig! Læs vores tre-trinsguide for velstående hud og opdag produkterne som giver en næsten uforståelig glød på ingen tid!


Trin 1: Rens

Start din rutine med at rense huden. Nourishing Cleansing Oil har en mild formel med en silkeglat blanding af biokompatible olier som opløser make-up og urenheder fra porerne, og efterlader hudens naturlige fugtbarriere intakt. Rensen giver huden næring i form af betakaroten, vitamin A, C og E, og omega 3 som blødgør og udjævner huden. Idéel til tørre hudtyper!


Trin 2: Tilfør fugt på dybet

Efter rensen, når huden stadig er fugtig, er det tid til at tilføre fugt på dybet. Påfør Hydrating Floral Essence let over hele ansigtet. Den indeholder naturlig hyaluronsyre, som giver huden langvarig fugt. Påfør herefter Rejuvenating Serum som udjævner linjer og desuden giver en smuk glød.


Trin 3: Lås fugten ind

Brug en fugtcreme for at låse fugten ind efter at have tilført huden fugt på dybet. Det gør vi med essence og serum. Vi elsker Tata Harpers Repairative Moisturizer som er en 100% naturlig og ultra-fugtgivende dagcreme. Den passer perfekt nu under vinterhalvåret og er et godt valg til moden hud også. Den efterlader huden smidig og genfugtet, med en frisk glød.

Shop produkterne

Filtre
4 produkter
Tata Harper Hydrating Floral Essence
Tata Harper Hydrating Floral Essence

fr.551 kr fr.551 kr Vejledende pris 

0
Tata Harper Repairative Moisturizer (50ml)
Tata Harper Repairative Moisturizer (50ml)

889 kr 889 kr Vejledende pris 

0
Tata Harper Rejuvenating Serum
Tata Harper Rejuvenating Serum

fr.918 kr fr.918 kr Vejledende pris 

0
Tata Harper Nourishing Oil Cleanser (125ml)
Tata Harper Nourishing Oil Cleanser (125ml)

624 kr 624 kr Vejledende pris 

0

Op til 30% rabat på udvalgte produkter >